cibicki.jpg Foto: Bildbyrån

Pawel Cibicki har ryktats bort från Malmö FF en tid – nu står det klart att Cibicki lånas ut från MFF till allsvenska nykomlingen Jönköpings Södra. 

Jönköpings Södra har presenterat Cibicki på en presskonferens – det handlar om ett lån från Malmö FF för hela säsongen 2016.

— Jag har haft konkreta förslag från Polen. Men jag vill utvecklas och jag tror att Jönköping passar mig bäst. Här vågar man spelar fotboll. Jag gillar kombinations- och djupledsspel, säger Cibicki på presskonferensen enligt Jönköpingsposten.

— Den kommer nog märkas lite skillnad, fansen till exempel. Det är lite större i Malmö kanske. Men det är fotbollen som gäller. Så det blir nog inte så mycket skillnad på det sättet.

Cibicki har varit aktuell att lämna MFF tidigare, och var exempelvis så gott som klar för Groningen i Holland 2014, men han ändrade sig i sista stund. Den 22-årige yttermittfältaren/anfallaren var på det klara med att han behövde en nystart:

— Jag tänkte inför detta året: Får jag inte speltid i Malmö måste jag bli utlånad. Sen är det så klart upp till mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *