• Publicerat 27 januari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Dobrijevic i duell med AIK:s Amin AffaneFoto: Bildbyrån

I helgen var Luka Dobrijevic med och bidrog till att hans Vasalund slog AIK på Skytteholm med ett drömmål. Nu har 17–åringen fått chansen att provträna med en Premier League–klubb.
– Jag vet inte hur mycket jag får säga egentligen men det är två klubbar i England som har ringt och vill att jag ska komma och träna med dem, säger Dobrijevic till Sportexpressen.

Division 1–klubben Vasalund kunde i helgen ta en meriterande seger över AIK på Skytteholm. 17–årige talangen Luka Dobrijevic slog till med ett drömmål som betydde 5–1 till Vasalund, vilket skulle visa sig matchvinnande då slutresultatet blev 5–4 till Vasalund.

Sportexpressen skriver att Dobrijevic scoutats en del av allsvenska klubbar, men att han nu ska iväg och provträna med en Premier League–klubb.

– Jag vet inte hur mycket jag får säga egentligen men det är två klubbar i England som har ringt och vill att jag ska komma och träna med dem. Vi får se hur det blir, säger han till tidningen, och fortsätter:

– Mitt fokus är först och främst på Vasalund. Där vill jag ta en startplats och göra det så bra som möjligt.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll