Foto: Bildbyrån

Malmö FF:s mittback Johan Hammar ser ut att ha hittat ett ny klubb. Enligt Fotbollskanalen är den 198 centimeter långa skåningen överens med Örgryte om ett tvåårsavtal.

Johan Hammar lämnade Malmö FF för Evertons reservlag 2011. Den då 16-åriga försvararen återvände till MFF två säsonger senare, men succén uteblev och speltiden har minst sagt varit sparsam. Totalt har han gjort åtta allsvenska framträdanden för MFF och under 2015 års säsong var han utlånad till norska Fredrikstad. Väl i norska andraligan fick Hammar desto större förtroende och han noterades för 20 matcher från start och ett mål.

Någon fortsättning i grannlandet Norge ser dock inte ut att bli. Trots att den snart 22-åriga försvararen har ett år kvar på kontraktet med MFF är han enligt Fotbollskanalen överens med Örgryte om ett tvåårskontrakt. Den 198 centimeter långa mittbacken är dock något förtegen om uppgifterna.

– Jag har pratat med några klubbar och förhoppningsvis är det löst inom en vecka, säger han till Fotbollskanalen och tillägger:

– Det har varit en fantastiskt rolig resa här i MFF, även om jag känner att jag inte fick en ärlig chans att visa fullt ut vad jag går för.

.FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!

– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

157 thoughts on “Uppgifter: MFF-talangen lämnar – klar för ny klubb

  1. Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too wonderful. I actually like what you’ve acquired here, really like what you’re saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it smart. I can’t wait to read much more from you. This is really a great website.

  2. Hiya very nice blog!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your website and take the feeds additionally¡KI’m happy to search out so many useful information here in the publish, we want work out more strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

  3. I will immediately grasp your rss as I can’t to find your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Please permit me understand in order that I may subscribe. Thanks.

  4. I am very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the random misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

  5. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this site. Thank you, I will try and check back more often. How frequently you update your website?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *