• Publicerat 25 januari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Kwame Karikari bröt nyligen kontraktet med turkiska Balikesirspor. Nu har den tidigare AIK-anfallaren provtränat med danska Vendsyssel FF, men det blir inget kontrakt där.

Strax före nyår bröt Kwame Karikari med Balikesirspor. Anfallaren var utlånad dit från Halmstads BK, och han är kontrakterad av HBK fram till juli. Men fram till dess har han tillåtelse att söka ny klubb.

I dagarna har Karikari, som tillhörde AIK mellan 2011 och 2014, testat med en klubb i Danmark. Vendsyssel FF i andradivisionen. Tillsammans med brasilianska anfallaren Tiago Leonco har han fått chansen bland annat i en träningsmatch i helgen. Men det blir inget mer:

– Det blir inget med Karikari. Tiago kom först sent i förra veckan, och honom vill vi gärna se lite mer av, säger klubbens sportchef Jacob Krüger till Nordjyske.