• Publicerat 25 januari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Nadeau Foto: Bildbyrån

Joshua Nadeau provtränade med Gefle i förra veckan, men åkte tillbaka till Frankrike efter gårdagens möte med IFK Mariehamn. Gefle är dock fortsatt intresserade av mittbacken, som snart återvänder för ytterligare provspel.
– Vi vill se mer av honom, säger tränare Roger Sandberg till Gefle Dagblad.

Joshua Nadeau har tidigare spelat i franska Ligue 1 för Ajaccio och på Cypern för AEL Limassol, men är just nu klubblös.

I förra veckan anlände han till Gefle för provträning, och fick speltid i helgens förlust mot IFK Mariehamn på Åland. Därifrån åkte 21–åringen hem till Frankrike, men han kommer start tillbaka till Gefle igen.

– Vi vill se mer av honom. Han har bara åkt hem för att hämta lite saker, men kommer tillbaka på torsdag. Sedan följer han med på vårt träningsläger i Barcelona nästa vecka, säger tränare Roger Sandberg till Gefle Dagblad.

Nadeau kommer även att medverka i Gefles träningsmatch mot Djurgården på lördag.

– Det är lite svårt att utvärdera honom efter bara några träningar och en match. Men det är en bra kille, som har smält in i gruppen och som är läraktig. Vi spelar ju lite annorlunda mot han är van vid också, och han hade faktiskt inte spelat match på ett halvår.

– Han har kvaliteter, och han har potential. Så vi tar den här tiden på oss, säger Sandberg.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *