• Publicerat 24 januari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
vnordin

Det blev ingen fortsättning för Viktor Nordin i Hammarby. Trots intresse från flera superettanklubbar väljer 20–åringen nu att gå till Sandviken i division 2.
– Jag tror det är bra för min utveckling, säger Nordin till Gefle Dagblad.

Viktor Nordin gjorde tävlingsdebut för Hammarbys A–lag redan säsongen 2013, då laget spelade i superettan. Mittfältaren har dock haft svårt att ta en plats i Hammarby, och efter att han varit utlånad till IK Frej i superettan under hösten stod det i november klart att det inte blev något nytt kontrakt med Bajen.

Nu står det klart att Sandvikens IF blir Nordins nya klubb. 20–åringen valde bort flera erbjudanden från superettan för att gå till division 2–klubben.

– För det första fick jag ett bra intryck av Sif från första början. De gav ett proffsigt intryck och är en klubb som har en vision att klättra i seriesystemet och jag ser det här som ett spännande projekt att vara en del av. Sedan tror jag det är bra för min utveckling. Jag vill ha mer ansvar och spela en större roll i laget. I Sif kan jag få det, säger Nordin till Gefle Dagblad.

Nuvarande Hammarbymålvakten Tim Markström har en bakgrund i Sandviken, och Nordin medger att han pratat en del med honom innan han tog sitt beslut.

– Ja, jag har bollat en hel del med honom. Han har bara haft bra saker att säga om klubben.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *