• Publicerat 24 januari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Hallenius Foto: Bildbyrån

Linus Hallenius saknades i Hammarbys lag i dagens träningsmatch mot Kups. Enligt vad FD erfar är anfallaren mycket nära en flytt till Helsingborg.

För drygt två veckor sedan kunde FotbollDirekt.se avslöja att Linus Hallenuis var nära en övergång till Helsingborg. Nu ser affären ut att bli av. Enligt vad FD erfar är det endast detaljer som återstår innan 26–åringen presenteras som HIF–spelare.

Hammarby spelade i dag träningsmatch mot Kups, och då var Hallenius den enda av de tillgängliga spelarna som inte spelade. Bajentränaren Nanne Bergstrand menar dock att Hallenius inte var med på grund av andra skäl.

– Han har fått ledigt av familjeskäl, säger Bergstrand till FD efter matchen.

Hallenius inledde fjolårssäsongen som ordinarie, men förpassades allt mer till bänken efter lånet av Jakob Orlov från Brann. Totalt blev det tre mål och två assist för Hallelius på 23 matcher i allsvenskan för Hammarby i fjol.

Casper Nordqvist – Max Richnau – Ola Gustavsson

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *