• Publicerat 24 januari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Pär Hansson Foto: Bildbyrån

Pär Hansson lämnade Helsingborg efter säsongen 2015. Nu har målvakten gjort klart med en ny klubb – holländska Eredivisie–klubben Feyenoord.
– Jag har aldrig varit orolig för att det inte skulle lösa med att jag ska spela fotboll, säger Hansson till Helsingborgs Dagblad.

De senaste veckorna har Pär Hansson varit klubblös sedan han lämnat Helsingborg. Men nu har den tidigare HIF–keepern gjort klart med Feyenoord som ny klubb.

Hansson kommer att läkarundersökas i Rotterdam i morgon, och om allt går vägen skriver han på för ett och ett halv år med klubben.

Hansson ska ha valt Feyenoord framför en Bundesligaklubb och en MLS–klubb.

– Jag har aldrig varit orolig för att det inte skulle lösa med att jag ska spela fotboll. Intresset har faktiskt varit rätt stort. Men Feyenoord låg på mest intensivt, och har en plan för mig. Sedan har det sociala alltid varit viktigt för mig och då känns detta mest rätt, säger Hansson till Helsingborgs Dagblad.

Hansson pratade igenom valet med sin tidigare tränare Henrik Larsson, som tidigare spelat i Feyenoord, innan han tog sitt beslut.

– Henrik hade bara gott att säga om klubben. Och eftersom de är goda vänner har även tränaren Giovanni van Bronckhorst hört sig för om mig hos Henrik.

29–åringen är dock beredd på att bli andraval mellan stolparna bakom Kenneth Vermeer.

– Feyenoord har varit väldigt ärliga med att han är förstavalet. Men de behöver någon som kan tävla med honom.

I Feyenoord kommer Hansson dessutom bli lagkamrat med svensken Simon Gustafson, tidigare i Häcken.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *