• Publicerat 24 januari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Sliper Foto: Bildbyrån

Daniel Sliper förlängde inte sitt kontrakt med Gif Sundsvall efter säsongen. Nu står det klart att hans nya klubb blir Assyriska i superettan.
– Det känns bra att komma till ett lag som kommer att vara i toppen av superettan och kriga om de allsvenska platserna, säger Sliper till Assyriskas hemsida.

I går blev det officiellt att Assyriska skrivit kontrkat med Alessandro Silva Pereira, förra säsongen i AIK. Nu fortsätter södertäljeklubben förstärka med allsvensk rutin.

Daniel Sliper har skrivit på för två år med Assyriska, och ansluter som bosman efter att det inte blev någon förlängning med Gif Sundsvall.

– Det känns jättebra. Det känns bra att komma till ett lag som kommer att vara i toppen av superettan och kriga om de allsvenska platserna. Det känns väldigt inspirerande, säger 28–åringen till klubbens sajt.

– Det fanns några klubbar som var intresserade, men efter att ha suttit med Tor-Arne (Fredheim) så blev jag mer och mer övertygad om att det är här jag vill vara. Gillar blandningen av Tor-Arnes tankar och truppen. Jag tror stenhårt på spelarna som är i truppen idag. Det ska bli riktigt kul att spela med dem.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *