SanaBB160118CO095

Tobias Sana har fått uppleva en tung säsongsstart. Tidigare i veckan petad från ordinarie träning och rykten om att Malmö FF vill sälja stjärnan. Men någon dramatik existerar inte och hans agent vill avdramatisera.
– Han tänker inte på någonting annat än MFF, säger i dag hans agent Anders Karlsson till FotbollDirekt.se.

Ett misslyckat år för Tobias Sana fortsatte lika tungt med hur han direkt såg ut att få kalla handen från nye tränaren Allan Kuhn.
I början av veckan placerades han vid sidan om och tvingades fysträna på egen hand och både nye tränaren Allan Kuhn och sportchef Daniel Andersson uppträdde efteråt fåordigt mot media.

Sanas perspektiv blev tillsynes tung besvikelse inför Kvällsposten.
– Jag känner mig jättestark. Jag är högmotiverad att stanna i Malmö och visa alla vad jag kan. Men jag måste prata med ledningen. Det har gått tre dagar och jag får inte ens chansen att visa vem jag är och vad jag kan.

Det är en förbytt tillvaro han har hamnat i.
För ganska precis ett år sedan så var det pompa och ståt kring hans namn. Hemkommen i från Ajax så kunde Malmö visa upp ett långt kontrakt, värt flera miljoner kronor.
Lägg där till hur han han till synes snoddes framför ögonen på IFK Göteborg.

I dag pratar hans agent för första gången bilden om Tobias Sanas situation.

– Han ska visa MFF och nye tränaren vilken värdefull spelare han är. Tränaren tar ut bästa laget och där vill Tobias finnas med. Nej, det finns definitivt ingenting annat aktuellt än Malmö, vi tittar inte på någonting annat. Varför skulle vi göra det?, frågar sig Anders Karlsson för FotbollDirekt.se.

Med det ser ju inte bra ut – är inte en flytt i januarifönster aktuell?

– Som jag sade så har han all sin koncentration på Malmö FF. Han är fullt inställd på att visa sin klass för nye tränaren. Det är det enda han har i sitt huvud.

Men att stå vid sidan om som han nyligen tvingades göra – du förstår hur det kan se ut?

– Det kan jag kanske förstå men han har kontrakt med MFF och det är det enda han förhåller sig till. Tobias vet vad han kan och känner sig i mycket bra form och det kommer han att visa.

MISSA INTE!

Allt om Malmö FF – Gå till FotbollDirekts Malmö FF-sida
 Är det här namnen som MFF vill bli av med? – hela listan
 Slog MFF AIK – öppningen kokade i iskylan


FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM
ELITEFOOTBALL Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *