• Publicerat 16 januari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
kennedy smarason hallberg Foto: Bildbyrån

Inför säsongen är Arnór Smárason och Melker Hallberg Hammarbys två tyngsta nyförvärv – förstärkningar som lagkapten Kennedy Bakircioglu är nöjd med.
– De kommer att tillföra väldigt mycket för oss, det är jag säker på. Man ser att de har jättefina kvalitéer, säger Kennedy till Hammarbys playkanal HTV.

Hammarby är just nu på Kanarieöarna på träningsläger inför säsongen. Med på lägret är även två av nyförvärven, Arnór Smárason och Melker Hallberg. Just Smárason och Hallberg passar lagkapten Kennedy Bakircioglu på att hylla lite extra.

– Arnór känner vi till då han har spelat i Helsingborg tidigare. Han har också varit proffs i Heerenveen i Holland, så jag känner till honom sedan tidigare. Jag tycker att han är en fantastisk spelare så väl som människa, säger han till Hammarbys playkanal HTV, och fortsätter:

– Sedan kommer Melker med väldigt fina kvalitéer. Så de nya spelarna kommer att tillföra väldigt mycket för oss, det är jag säker på. Man ser att de har jättefina kvalitéer.

– De har kommit in i gänget väldigt bra också, det finns inga konstigheter, och jag tror att de känner sig väldigt välkomna. Vi har tagit hand om dem på ett bra sätt.

Hammarby har även värvat brasilianaren Alexssander Medeiros de Azeredo och ghananen Joseph Aidoo (som var på lån till Bajen i höstas) under vintern.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *