jingblad Foto: Bildbyrån

Hammarby har värvat fyra spelare inför säsongen 2016. Nu är det köpstopp – spelare måste lämna innan någon kan komma in. Det hindrar i nuläget en värvning av Jakob Orlov från Brann.
– Vi är fortsatt intresserade av Orlov, det är vi. Men som situationen är nu, så har vi ingen möjlighet att hämta honom, säger Hammarbys sportchef Mats Jingblad till Bergensavisen.

Jakob Orlov försäsongstränar med Brann, men klubben är öppen med att man kan tänka sig sälja den 29-årige anfallaren. Nu berättar Mats Jingblad om ett fortsatt intresse från Hammarbys sida, men det kommer inte bli någon Orlov-värvning – eller någon annan värvning heller – förrän spelare försvinner. Hammarby har i nuläget 25 spelare i truppen.

– Vi är fortsatt intresserade av Orlov, det är vi. Men som situationen är nu, så har vi ingen möjlighet att hämta honom, säger Jingblad till Bergensavisen.

Det handlar alltså inte om att Hammarby har problem ekonomiskt.

– Nej, inte nödvändigtvis. Det är mer et budgetproblem. Spelartruppen är full per dags dato. Ska fler in så måste någon ut först, säger Jingblad.

– Saker kan ändra sig fort i fotboll, men just nu kan vi alltså inte ta in några spelare.

Amadaiya Rennie var på lån i Brann i höstas, när Orlov var i Hammarby. Rennie kan vara en av spelarna på väg bort för att göra plats för nyförvärv i Bajen. Men försvinner Rennie så blir det inte till Brann. Trots att 25-åringen fick förtroende och startade i tio matcher när Brann gick upp i Tippeligan så ingår han inte i planerna för 2016.

– Brann har inte visat intresse för Rennie, säger Jingblad.

MISSA INTE!

Allt om Hammarby – Gå till FotbollDirekts Hammarby-sida

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!

– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *