• Publicerat 14 januari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Tak eller inte tak på Friends Arena brukar vara ett ständigt återkommande ämne när vädret och klimatet är inte är det bästa. När AIK spelar cupmatch mot Tenhult på bortaplan är det dock ingen tvekan – det blir spel inomhus.

Tenhults ordinarie hemmaarena Kabevallen är indisponibel så här tidigt på året, vilket gör att Elmiahallen i Jönköping blir spelplats för Tenhults båda hemmamatcher i cupen, mot Falkenberg 21 februari och mot AIK 28 februari. Detta uppger jnytt.se.

Även allsvenska nykomlingen Jönköping Södra väljer Elmiahallen som spelplats för sina cupmatcher, mot AFC United 20 februari och mot Östersund 27 februari.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM