• Publicerat 14 januari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Daniel Amartey Foto: Bildbyrån

Daniel Amartey lämnade Djurgården 2014 men nu kan han ändå bli guld värd för Djurgården. Leicester förhandlar nämligen med hans nuvarande klubb FC Köpenhamn om en övergång och det kan komma att spilla över rejält på stockholmsklubben.

”FC Köpenhamn kan bekräfta att klubben tagit emot ett bud på Daniel Amartey från Leicester City. Det pågår för ögonblicket förhandlingar mellan parterna” skriver FCK i ett pressmeddelande som danska fotbollssajten bold.dk har tagit del av.

En summa som har nämnts är 60 miljoner danska kronor, vilket skulle betyda att Djurgården skulle kunna emotse 11,1 kronor, då klubben, enligt vad FotbollDirekt erfar, har en vidareförsäljningsklausul på motsvarande 15 procent.

Amartey har varit ordinarie hos FCK under höstsäsongen och tillhört FCK:s allra bästa spelare.

MISSA INTE – MER OM DJURGÅRDEN

Ytterligare en kugge missar Djurgårdens säsongsstart 
– Den viktigaste talangsatsningen för Djurgården

– Vilket drömbesked han får här!

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *