bsafari

Behrang Safari har ryktats återvända hem till Malmö FF – nu utropas det hela som klart. Enligt schweiziska Basler Zeitung så är det nu klart att den landslagsmeriterade vänsterbacken vänder hemåt i sommar. 

Behrang Safaris kontrakt med FC Basel går ut i sommar. Och då kommer han återvända till Sverige och Malmö FF. Det slår Basler Zeitung fast i dag.

Enligt den schweiziska tidningen så har Safari bett sin klubb om att inte utnyttja den option man har på en ettårig förlängning. Allt för att kunna återvända till MFF, den klubb han lämnade för utlandet 2008.

I Malmö finns just nu två spelare på Safaris position; Pa Konate och Yoshimar Yotún.

Behrang Safari lämnade Malmö FF för just FC Basel 2008, och han gjorde tre säsonger där innan han gick vidare till belgiska Anderlecht. Han vände åter till Basel 2013, och där är han alltså inne på sista kontraktsåret. Hittills den här säsongen har det blivit nio matcher från start i ligan för Safari.

MISSA INTE!

Allt om Malmö FF – Gå till FotbollDirekts Malmö FF-sida
Legendaren vill värva MFF-mittfältaren
– Wahlqvist nobbar MFF: ”Utomlands som gäller”

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!

– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *