eikremBB150222PA024

Magnus Wolff Eikrem tränar med Molde. En övergång har dock dementerats – men den norska klubben är öppen med att man gärna ser MFF-mittfältaren hos sig. 

Nyheten kom ut i dagarna att Magnus Wolff Eikrem kan vara på väg tillbaka till Molde. Sedan tonades det hela ner, då det främst skulle röra sig om träning med sin gamla klubb för att hålla igång. Malmö drar igång försäsongen först den 18 januari.

–  Han har fått tillåtelse av oss att träna med dem under uppehållet. När vi drar igång med tester på fredag är han här igen, sa MFF:s vd Niclas Carlnén till Sydsvenskan igår.

Men nu öppnar Molde ändå dörren för sin förre stjärna. Wolff Eikrem var ett av de mest hajpade allsvenska nyförvärven i fjol men efter en stark start så föll han i från och under hösten var han ofta bänkad.

Moldes tränare, Manchester United-legendaren Ole Gunnar Solskjaer, ser gärna Wolff Eikrem hos sig:

– Historien visar ju att jag gillar Magnus mycket, men han är Malmöspelare och det är ingen dialog mellan klubbarna nu. Jag räknar med att Malmö vill behålla honom, det hade i alla fall jag gjort om jag var hans tränare, säger Solskjaer till rbnett.no enligt Sydsvenskan.

Även Moldes klubbdirektör Øystein Neerland öppnar för en värvning av Eikrem.

– Alla bra fotbollspelare som kan tänka sig att spela för Molde är intressanta för oss, och Magnus är dessutom en lokal spelare. Men han har kontrakt med Malmö och han måste prata med Malmös nye tränare innan det kan bli aktuellt, säger han enligt Sydsvenskan.

MISSA INTE!

Allt om Malmö FF – Gå till FotbollDirekts Malmö FF-sida
AVSLÖJAR: Nigerianska talangen som jagas av MFF
– Wahlqvist nobbar MFF: ”Utomlands som gäller”

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!

– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *