sandqvist Foto: Bildbyrån

Malmö FF:s tidigare förstamålvakt Jonas Sandqvist lämnar Landskrona och återvänder till Norge.
– Vi har kommit överens om en lösning, säger Mikael Hjelte, ordförande i BoIS fotbollsutskott till Helsingborgs Dagblad.

Jonas Sandqvist slog igenom i allsvenskan som 23-åring i Landskrona 2004. Två år senare lämnade han för Malmö FF, där han vaktade toppklubbens mål i fyra säsonger. Därefter flyttade han till grekiska Atromitos FC där succén uteblev och Sandqvist hamnade i stället i norska Ålesund. 

Efter turer till Örebro och isländska Keflavík ÍF återvände Sandqvist till Landskrona inför 2015 års säsong. Nu står det dock klart att han inte stannar i Skåneklubben. I stället flyttar Sandqvist tillbaka till Norge, där hans flickvän bor.

– Ja, jag har precis pratat med Jonas och vi har kommit överens om en lösning. Vi skiljs åt i bästa samförstånd och nu önskar vi honom lycka till i Norge, säger Mikael Hjelte, ordförande i BoIS fotbollsutskott till Helsingborgs Dagblad.

Vart den 34-åriga målvakten kommer att spela härnäst är ännu inte klart.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!

– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *