Ajsel Kujovic Åtvidaberg Foto: Bildbyrån

Åtvidaberg har redan tappat flera nyckelspelare och nu väljer de självmant att skeppa iväg Emir Kujovic storebror Ajsel Kujovic från klubben.
– Vi hamnade ganska snart i ett beslut där vi ansåg att han är alldeles för skadebenägen, säger sportchefen Mats Karlsson till Corren.

När Victor Sköld lämnade Åtvidaberg för IFK Göteborg i somras svarade Östgötaklubben med att hämta in Varbergs anfallare Ajsel Kujovic, mest känd för att vara Emir Kujovic storebror.

Ajsel Kujovic gjorde 64 allsvenska matcher för Halmstad mellan 2006 och 2009. Därefter spelade han i superettan för först Landskrona och sedan Varberg innan han gjorde comeback i allsvenskan. Sejouren i Åtvidaberg blev dock aldrig någon succé och anfallaren fick inte starta en enda match under halvåret i Åtvidaberg och han gjorde heller inte något mål.

Nu står det klart att han återvänder till Varberg efter att Åtvidaberg valt att inte förlänga kontraktet.

– Vi hamnade ganska snart i ett beslut där vi ansåg att han är alldeles för skadebenägen. Det var för stor risk för oss, därför fick han aldrig något kontraktsförslag, säger sportchefen Mats Karlsson till Corren.

Åtvidaberg har efter degraderingen till superettan tappat nyckelspelarna Henrik Gustavsson, Daniel Halingström, Kristian Bergström, Martin Christensen, John Owoeri och Simon Skrabb.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!

– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *