magnuseriksson.jpg Foto: Bildbyrån

Magnus Eriksson har ryktats vara på väg tillbaka till Malmö FF, men han själv har inga planer på att lämna Bröndby.
– Jag har fullt fokus på att vara kvar här, säger Eriksson till bold.dk. 

Efter en mindre lyckad sejour i belgiska Gent återvände Magnus Eriksson till Sverige. I stället för att göra en comeback i AIK eller Åtvidaberg valde han att skriva på för Malmö FF inför 2013 års säsong – och det blev omedelbart succé.

Anfallaren gjorde 25 poäng under debutsäsongen (11 mål och 14 assist) och han var en stor faktor till lagets SM-guld. Under 2014 gjorde han inte lika många poäng, men han var fortfarande en av lagets nyckelspelare och han gjorde bland annat mål hemma mot Salzburg i den avgörande playoffmatchen till Champions Leagues gruppspel.

Efter säsongen lämnade han för kinesiska Guizhou Renhe FC, där det inte blev särskilt många matcher och i somras kritade Eriksson på för danska storklubben Bröndby – där det hittills blivit 16 matcher.

Det ryktas redan nu om att Eriksson ska återvända till Malmö FF, men han själv vill stanna i Danmark.

–  Jag har bara varit här i fem månader och jag är glad över att vara här. Det har inte varit så bra spelmässigt än men det kan bara bli bättre, och jag har fullt fokus på att vara kvar här, säger han till bold.dk.

FotbollDirekt har tidigare skrivit om Bröndbys skrala ekonomi och att flera spelare kan tvingas lämna just av den anledningen.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!

– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *