Foto: Bildbyrån

Isaac Kiese Thelin har fått ont om speltid i Bordeaux och önskas tillbaka till Malmö FF av gamla lagkamraterna Markus Rosenberg och Anton Tinnerholm. Men det lär inte bli någon återkomst – Kiese Thelin är skadad, och han vill stanna i Bordeaux.
– Att lämna Bordeaux kommer jag inte göra på ett bra tag, säger Kiese Thelin till Sportbladet.

Isaac Kiese Thelin har inte spelat för Bordeaux sedan Europa League-matchen mot Rubin Kazan för mer än en månad sedan. Problem med hälarna sätter stopp. Kiese Thelin ska nu träffa en specialist i Paris, för att få bukt med problemen. Nu ser EM ut att vara i fara – själv tror han inte på mer spel under vårsäsongen.

– Jag vet inte om jag kan spela mer den här säsongen. Jag måste vara ärlig mot mig själv. Jag måste bli frisk. Det får ta den tid det tar, säger han till Sportbladet.

Kiese Thelin har ryktats bort från Bordeaux, antingen på lån eller att han skulle säljas. Men det finns inte på kartan säger han själv

– Det kallas väl silly season av en anledning. Nej, det existerar inte i mitt huvud. När jag kom och var frisk var jag med bakom majoriteten av våra mål. Samma sak kommer att hända när jag är tillbaka från skadan. Att lämna Bordeaux kommer jag inte göra på ett bra tag.

– Först och främst ska jag bli frisk nu. Min tränare har också sagt att jag ska fokusera på att komma tillbaka och sedan ska vi visa alla.

Och därmed är Malmö FF också uteslutet. Även om Markus Rosenberg och Anton Tinnerholm uppmanat Malmö FF att värva tillbaka Kiese Thelin.

– Nej, jag tänker inte på det alls. Jag ska bli frisk först och främst, säger han till Sportbladet.

MISSA INTE!

Allt om Malmö FF – Gå till FotbollDirekts Malmö FF-sida
AVSLÖJAR: Nigerianska talangen som jagas av MFF
– Wahlqvist nobbar MFF: ”Utomlands som gäller”

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!

– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll