aik Foto: Bildbyrån

Den ghananska mittfältaren Latif Anabila var på provspel i AIK i november och han imponerade stort på Andreas Alm, men nu kan han hamna i danska ligan i stället. 

Den blott 18-åriga Latif Anabila har meriter från Ghanas U23-landslag och i början av november var innermittfältaren på provspel hos AIK. I träningsmatchen mot Assyriska imponerade han stort och Andreas Alm var mycket nöjd med vad han såg.

– Han är en riktigt bra spelare, tillsammans med Gravius på innermittfältet gjorde han det jättebra, sa Alm till FotbollDirekt då.

Anabila skrev dock aldrig på något kontrakt med AIK och han vände i stället hem till Ghana igen. I december uppgavs han vara nära att gå till den tunisiska klubben Club Africain, men det blev aldrig någon affär den gången heller.

Nu kan det i stället bli danska Århus som nappar på den talangfulla mittfältaren. Danska sajten bold.dk skriver att den danska klubben kommer att testa Anabila, vars klubb har den tidigare AIK-sportchefen Jens T Andersson som sportchef.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!

– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *