erton Foto: alloverpress

Erton Fejzullahu tränar med Djurgården, men har samtidigt intresse från utlandet. Det ska finna intresse från Kina, och Erton har också bekräftat att han fått två bud från turkiska Gaziantepspor. Men det stämmer inte, säger Abdurrahim Bayindir, som jobbar som rådgivare i klubben. 
– Det stämmer inte, Gaziantepspor försöker inte värva honom i det här fönstret, säger Bayindir till FotbollDirekt.se. 

Erton Fejzullahu har tränat med Djurgården sedan uppstarten i måndags. Det är fortfarande oklart var anfallsstjärnan spelar fotboll 2016, men det ser ut att finnas flera spår där Djurgården är ett.

Erton uppgav själv för Expressen att han mottagit två bud från klubben som han tackat nej till. Från Turkiet så låter det annorlunda.

– Gaziantepspor har skickat två bud som jag har tackat nej till. Vi får se vad som händer. Jag har en del andra bud från Turkiet också. Även från Kina har det trillat in bud, sade Erton i går.

Något som dementeras av agenten Abdurrahim Bayindir, rådgivare i klubben.

– Det stämmer inte, Gaziantepspor försöker inte värva honom i det här fönstret, säger Bayindir till FotbollDirekt.se och fortsätter:

– Däremot stämmer att klubben har hört sig för om honom, men det var innan han gick till Kina. Då var det aktuellt. Det finns inte några bud på honom nu, och det pågår inga förhandlingar. Jag hade känt till det om det var så.

En svensk koppling till klubben finns där i allra högsta grad. Tidigare MFF-anfallaren Daniel Larsson spelar där, liksom tidigaer Häckenmittfältaren John Chibuike, Ferhad Ayaz (tidigare Degerfors) och Gbenga Arokoyo, tidigare lagkamrat med Erton i Mjällby.

– De har gjort det väldigt bra här och klubben är nöjd med alla som kommit hit. Men Gaziantepspor försöker inte värva Erton nu, det stämmer inte.

 

MISSA INTE!

– Allt om Djurgården – Gå till FotbollDirekts Djurgården-sida
Ertons smajl – har Djurgården råd? – så här mycket kan han kosta

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *