Foto: Bildbyrån

Amin Nazari lämnar Malmö FF – det har stått klart sedan länge. Nu är Nazari klar för Falkenbergs FF. Ett tvåårskontrakt är underskrivet.
 Det känns jättebra, säger Nazari till Falkenbergs hemsida.

Amin Nazaris kontrakt med Malmö FF har gått ut, och den 22-årige mittfältaren har ryktats vara på gång till Jönköpings Södra. Men nu har Nazari istället skrivit på för Falkenberg. Klubben bekräftar på sin hemsida. Det handlar om ett tvåårskontrakt.

– Jag hade bra snack med Hasse Eklund (Falkenbergs tränare) och alla andra ledare. Detta passar mig bra. Balansen känns bra, säger Nazari till FFF:s hemsida.

Amin Nazari debuterade för Malmö FF i allsvenskan 2011, och det har blivit totalt 18 allsvenska matcher för mittfältaren. Han har tidigare varit utlånad till Assyriska i superettan, och i fjol var han utlånad till norska Fredrikstad. Det blev det 26 matcher och sex assists.