• Publicerat 7 januari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 2 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

IFK Göteborg håller tummarna för att laget ska kunna spela sina två hemmamnatcher i svenska cupen inomhus i nybyggda Prioritet Sernke Arena. Annars blir det spel på BK Häckens hemmaarena Bravida Arena.

När Svenska cupen tar sin början 21 februari hoppas IFK Göteborg på att kunna spela matcherna i den nya Prioritet Serneke Arena vid Kviberg Park. Men då gäller det att klubben får dispens av Svenska Fotbollförbundet för spel där. Det uppger IFK Göteborg själva på klubbens hemsida.

Och skulle inte den dispensen gå igenom har klubben för säkerhets skull också bokat BK Häckens hemmaarena Bravida Arena för matcherna mot Degerfors 21 februari och mot Halmstad 6 mars.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll