• Publicerat 5 januari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 1 Kommentar
Foto: Bildbyrån

Allsvenska nykomlingen Östersund har gjort klart med ett nytt namn inför 2016. Ken Sema ansluter till laget från superettanklubben Ljungskile.
– Jag hade några andra klubbar som alternativ, men det kändes bäst att vara här, säger han till Östersundsposten.

Ken Sema spelade förra säsongen samtliga 30 matcher i superettan för Ljungskile. Nu står det klart att 22–åringen lämnar superettan för de allsvenska nykomlingarna Östersund.

– De har löst mig från kontraktet, det stämmer bra. Det blev klart för en vecka sedan ungefär. Jag hade några andra klubbar som alternativ, men det kändes bäst att vara här, säger Sema till Östersundsposten.

Sema är riktigt nöjd med sitt klubbval.

– Jag har inte funderat så mycket alls. När jag hörde att de ville ha mig var det inget snack. De spelar en fin fotboll och jag tror att det kommer vara bra för mig. Jag tror att jag kommer att utvecklas många steg.

Semas kontrakt med ÖFK sträcker sig över säsongen 2018.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll