• Publicerat 2 januari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 7 Kommentarer
Foto: Reuters

Manchester United slog Swansea med 2-1 efter ett sent avgörande från Wayne Rooney, men för den tidigare Östersund-spelaren Modou Barrow var det ändå en minnesvärd kväll då han stod för assisten till Swanseas kvittering i den andra halvleken. 

Manchester United hakar på i toppen av Premier League efter dagens seger hemma mot Swansea med 2-1. Den franska succéanfallaren Anthony Martial öppnade målskyttet i den 48:e minuten och med 20 minuter kvar kvitterade den isländska landslagsmannen Gylfi Sigurdsson efter att ha förvaltat Modou Barrows inlägg. Den förre detta Östersund-spelaren, som valt att representera Gambias landslag, hoppade in efter 62 minuters spel och Kristoffer Nordfeldt satt hela matchen på bänken.

Manchester United vann sedermera matchen med 2-1 efter att Wayne Rooney klackat in segermålet i den 77:e minuten. United ligger därmed femma i Premier League med nio poäng upp till serieledande Arsenal. Swansea ligger precis ovanför nedflyttningsplats. Se Barrows framspelning som ledde fram till Swanseas kvittering nedan.