Denni Avdic har gått klubblös hela hösten sedan han försvann i från holländska AZ. Nyligen hade Fotbollskanalen uppgifter om att Elfsborg presenterat ett bud för honom. I dag har FotbollDirekt fått uppgifterna bekräftade.
– Ja, nu är det upp till honom. Vill han spela med Elfsborg eller satsar han på ett nytt utlandsäventyr. Jag tror och hoppas på Elfsborg, säger i dag klubbdirektör Stefan Andreasson till FD.

– När han bestämmer sig vet jag inte men vi har inte satt någon deadline. Han är på semester just nu. Men förhoppningsvis har vi ett besked från honom innan försäsongen startar den 7 januari.

Redan tidigare i höst har det forna Bundesligaproffset varit på plats i Borås och varit i träning med klubben. Elfsborgs klubbdirektör visar stora förhoppningar kring ett namn som var på vippen att göra 20 mål i allsvenskan 2010.

– Vi tror på det här. Jag har en positiv känsla och vi vill att han spelar för Elfsborg. Han vore väldigt bra för oss. Ja, det vore väldigt trevligt om han bestämde sig för att komma hem till Elfsborg igen. Vi vet ju så väl vilken hög klass han har i sig.