• Publicerat 10 november, 2015
  • Skrivet av Redaktionen
  • 177 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Kalmar FF förlänger kontraktet med sin unge mittfältare Svante Ingelsson. 17-åringen blir kvar i klubben i tre år till.
– Det känns jättekul att fortsätta i Kalmar, säger Ingelsson till klubbens hemsida.

Svante Ingelsson, född 1998, fick i år göra sin allsvenska debut för Kalmar. Totalt blev det fyra inhopp under säsongen för 17-åringen. Nu står det klart att talangen förlänger kontraktet med KFF över säsongen 2018.

– Det känns jättekul att fortsätta i Kalmar FF och det känns väldigt kul att de tror på mig som fotbollsspelare och vill satsa vidare. Jag ser fram emot en spännande och väldigt rolig framtid med föreningen, säger Ingelsson till KFF:s hemsida.

Kalmars sportchef Thomas Andersson-Borstam är nöjd med förlängningen.

– Vi är väldigt glada över att ha förlängt med en av Sveriges mest framstående 17-åringar. Svante har tagit stora kliv under året utvecklingsmässigt där han både hunnit debutera i allsvenskan och gjort det väldigt bra på landslagsnivå.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll