PÅ FD: Ex-Djurgårdsstjärnans tuffa smäll – det här vill han garanterat glömma

PROFFSKOLLEN. Hur gick det för de svenska spelarna utomlands i helgen? Kolla in nedan. Simon Tibbling som radat upp succér fick uppleva en svart match senast.

Proffskollen – i samarbete med Elitefootball

NORGE

David Myrestam, Haugesund 20/0
Haugesund förlorade hemma med 1-2 mot Odd. Myrestam spelade från start och hela matchen.

Johan Andersson, Lilleström 12/2
Skadeproblem stoppar Andersson från spel just nu.

Andreas Linde, Molde 2/0, 0 hållna nollor
Reserv på avbytarbänken när Molde vann med 4-0 mot Tromsö.

Mattias Moström, Molde 15/1
Molde vann med 4-0 mot Tromsö. Moström med i matchtruppen men fick tillbringa hela matchen på avbytarbänken.

Mikael Dorsin, Rosenborg 18/1
Dorsin var tillbaka i startelvan och spelade hela matchen och hjälpte sitt lag hålla nollan när Rosenborg besegrade Start med 4-0 på bortaplan.

William Kurtovic, Sandefjord 9/0
Fyra matcher i följd på bänken för Kurtovic. Denna gång mot Ålesund (förlust 1-2) blev det dock ett inhopp i den näst sista minuten av ordinarie matchtid.

Samuel Dirscher, Start 0/0
Är tredjemålvakt och målvaktstränare i klubbens reservlag.

Benny Lekström, Tromsö 6/0, 1 hållen nolla
Lekström får fortsätta finna sig i att vara målvaktsreserv hos Tromsö.

Marcus Hansson, Tromsö 24/1
Tillbaka i startelvan men utbytt under slutkvarten mot Molde (förlust 0-4).

Rasmus Lindkvist, Vålerengen 20/3
Åker ut och in ur startelvan för tillfället. Efter att ha fått spela från start senast var han bänkad mot Bodö/Glimt (oavgjort 1-1) och fick hoppa in under matchens sista tio minuter.

Robert Lundström, Vålerengen 7/0
Fortsätter få stort förtroende hos Vålerengen och det blev 90 nya minuter när Vålerengen spelade 1-1 mot Bodö/Glimt.

Melker Hallberg, Vålerengen 7/0 (Utlånad från Udinese 0/0)
Utgick i halvtid förra helgen mot Start med skadekänning och det gjorde att han också missade helgens 1-1-match mot Bodö/Glimt.

Carl Björk, Ålesund 14/1
Tillbaka i matchtruppen men bänkad från start och fick agera inhoppare i den 77:e minuten mot Sandefjord (seger 2-1).

Mikael Dyrestam, Ålesund 23/0
Fortsätter rada upp 90 minutersmatcher hos Ålesund. 90 nya minuter mot Sandefjord (seger 2-1).

Mattias Pedersen, Bärum 18/1
Tillbaka i matchtruppen och spelade hela matchen mot Fredrikstad (oavgjort 3-3).

Johan Hammar, Fredrikstad 19/1
Skadeproblem stoppar Hammar från spel just nu.

Sulayman Jobarteh, Fredrikstad 7/0
Bänkad från start mot Bärum (oavgjort 3-3) och blev kvar på bänken matchtiden ut.

Amin Nazari, Fredrikstad 22/3
Spelade från start mot Bärum men fick en smäll i den 23:e minuten och tvingades utgå.

Admir Bajrovic, Follo 4/1
Första målet för sin nya klubb när han i den 84:e minuten reducerade till 1-2 i matchen mot Hönefoss som slutade just med en 1-2-förlust. Då hade han hoppat in med 25 minuter kvar av ordinarie tid.

Joakim Wrele, Hödd 22/2
Det gula kortet senast gjorde att han var avstängd mot Nest Sotra (förlust 2-3).

Liridon Kalludra, Kristiansund 7/0
Kristiansund förlorade borta med 0-1 mot Brann. Kalludra spelade hela matchen och drog på sig ett gult kort i den 82:a minuten.

Conny Månsson, Kristiansund 24/0, 7 hållna nollor
Höll nollan i nästan en halvlek mot Brann (förlust 0-1). Släppte in matchens enda mål på två minuters tilläggstid av den första halvleken.

Tobias Luvenberg, Levanger 6/0
Utanför matchtruppen mot Ranheim (förlust 2-3)

Rikard Nilsson, Levanger 23/0
Levanger förlorade med 2-3 mot Ranheim. Nilsson spelade hela matchen.

Andreas Peterson, Levanger 16/0
Fick hoppa in med en dryg halvtimme kvar mot Ranheim (förlust 2-3) efter att ha varit bänkad från start.

Petrit Zhubi, Nest Stora 6/2
Fanns med i matchtruppen mot Hödd (seger 3-2) men fick tillbringa hela matchen på avbytarbänken.

Andreas Lindberg, Ranheim 5/0, 2 hållna nollor
Målvaktsreserv när Ranheim vann med 3-2 mot Levanger.

Pontus Engblom, Sandnes Ulf 22/17
Sandnes Ulf vann med 3-0 borta mot Strömmen. Engblom stod för två av lagets tre mål och leder skytteligan i den näst högsta ligan överläget med sina 17 mål på 22 matcher. Byttes ut i den näst sista matchminuten.

DANMARK

Johan Elmander, Bröndby 9/1
Fortsatt bänkad från start hos Bröndby. Hoppade in i den 83:e minuten mot Esbjerg (oavgjort 1-1).

Johan Larsson, Bröndby 11/1
Fanns med på planen under hela 1-1-matchen mot Esbjerg.

Magnus Eriksson, Bröndby 11/0
Fanns med från start men byttes ut efter en dryg timmes spel mot Esbjerg (oavgjort 1-1).

Michael Almebäck, Esbjerg 9/0 (Utlånad från Bröndby 0/0)
Spelade från start och hela matchen mot just Bröndby som han är utlånad ifrån (oavgjort 1-1).

Robin Söder, Esbjerg 5/3
Skadeproblem stoppar Söder från spel just nu och missade helgens 1-1-match mot Bröndby.

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn 5/0
Tredje matchen i följd som Antonsson tillbringar hela matchen på avbytarbänken. Denna gång när FCK vann med 1-0 mot Viborg.

Ludwig Augustinsson, FC Köpenhamn 11/1
Augustinsson spelade från start och hela matchen mot Viborg (oavgjort 1-1).

Per Nilsson, FC Köpenhamn 3/0
Alltjämt skadad och får vänta på sin comeback hos FCK.

Johan Dahlin, Midtjylland 4/0, 3 hållna nollor
Blir borta en tid på grund av en knäskada.

Petter Andersson, Midtjylland 4/0
Skadeproblem stoppar Andersson just nu.

Kristoffer Olsson, Midtjylland 9/0
Fick spela hela matchen mot AGF Århus (seger 2-0). Varnad i den 83:e minuten.

David Moberg Karlsson, Nordsjälland 7/0
Skadade sig under U21-spel med Sverige och väntas bli borta ett tag.

Joel Allansson, Randers 2/0
Lårskada stoppar Allansson alltjämt från spel.

Mikael Ishak, Randers 8/2
Bänkad från start men fick hoppa in redan nio minuter in på den andra halvleken när Randers vann med 2-1 mot Hobro.

Karl-Johan Johnsson, Randers 11/0, 4 hållna nollor
Släppte in ett mål redan efter tre minuters spel mot Hobro men höll därefter nollan när Randers vände och vann till seger med 2-1.

Viktor Lundberg, Randers 11/7
Fem raka matcher utan mål för Lundberg som nu har tappat skytteligaledningen i den danska ligan till Ålborgs lituaer Lukas Spalvis.

Andreas Blomqvist, Ålborg 0/0
Har svårt att ta en plats hos Ålborg för tillfället och var utanför matchtruppen mot Sönderjyske (seger 5-0).

Rasmus Jönsson, Ålborg 11/2
För tillfället har Jönsson svårt att platsa i startelvan hos Ålborg. Bänkad från start på nytt men hoppade in med kvarten kvar.

Mikael Rynell, Fredericia 0/0
Utanför matchtruppen mot Vendsyssel (förlust 2-3) i mitten av september. Även mot Köge förra söndagen var han utanför matchtruppen. Det var han även mot Skive i onsdags (förlust 0-2) och i helgen mot Horsens (oavgjort 1-1)

Admir Catovic, Fredericia 7/1
Gjorde ett av Fredericias två mål i 2-3-matchen mot Vendsyssel i mitten av september. Började då på bänken men fick hoppa in sista halvtimmen. I 0-0-matchen mot Köge förra söndagen spelade Catovic från start men blev utbytt i halvtid. Mot Skive i onsdags (förlust 0-2) spelade han från start men byttes ut under matchens sista 25 minuter. I helgen mot Horsens satt han hela matchen på avbytarbänken.

Viktor Noring, Lyngby 6/0, 1 hållen nolla
Lyngby vann med 3-1 mot Naestved i mitten av september. Noring fick finna sig i att vara reservmålvakt i den matchen. Det fick han också vara mot Vestsjälland förra helgen i en match som slutade 1-1 Även mot Skive i helgen (seger 1-0) fick Noring agera reservkeeper.

FINLAND

David Carlsson, FF Jaro 2/0
Skadeproblem har stoppat Carlsson från spel ända sedan slutet av april.

Alibek Aliev, FF Jaro 7/0 (CSKA Moskva 0/0)
Jaro förlorade med 0-2 mot KuPS. Aliev från start men byttes ut under matchens sista tio minuter.

Daniel Örlund, HJK 18/0, 8 hållna nollor
HJK vann med 2-0 borta mot Mariehamn i torsdags och Örlund vaktade HJK-målet och höll således nollan. I helgen var Örlund nära säsongens nionde nolla. Han släppte nämligen in ett reduceringsmål till 1-2 mot VPS i den sista matchminuten.

Bobbie Friberg da Cruz, IFK Mariehamn 22/0
Mariehamn förlorade med 0-2 mot HJK i torsdag. Friberg da Cruz från start och spelade hela matchen. På måndagskvällen vann Mariehamn med 1-0 mot RoPS. Friberg da Cruz spelade hela matchen även då.

Philip Sparrdal Mantilla, IFK Mariehamn 26/1
För ovanlighetens skull var Sparrdal Mantilla bänkad från start mot HJK och blev kvar på avbytarbänken under hela matchen i torsdags mot HJK (förlust 0-2). Helt utanför matchtruppen mot RoPS på måndagskvällen.

Josef Ibrahim, IFK Mariehamn 15/2
Bänkad från start men hoppade in under matchens sista fem minuter i torsdagens 0-2-förlust mot HJK. Blev kvar på avbytarbänken under hela matchen mot RoPS (seger 1-0).

Felix Gustavsson, PS Kemi 15/2
Kemi spelade 0-0 mot Oulu. Gustavsson satt hela matchen på avbytarbänken.

ESTLAND

Ermal Hajdari, FC Infonet 25/6
Infonet vann med 2-1 mot Tulevik i torsdags. Hajdari bänkad från start men inbytt i slutet av den första halveken. Blev varnad i den 62:a minuten och när han blev detsamma också i den sista matchminuten fick han titta på domarens röda kort.

BELGIEN

Erik Johansson, Gent 5/0
Borta från spel för tillfället på grund av skada.

Erdin Demir, Waasland-Beweren 10/0
Waasland-Beweren vann med 3-1 borta mot Sint-Truiden. Demir spelade sin vana trogen hela matchen.

HOLLAND

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 6/0
3-1 för andra veckan i följd för AZ. Denna gång mot Twente. Johansson spelade hela matchen och var också den som spelade fram till 3-0-målet i den 79:e minuten som Guus Hupperts gjorde.

Muamer Tankovic, AZ Alkmaar 7/1
Tredje matchen i följd från start. Utbytt under matchens sista 25 minuter när Twente besegrades med 3-1.

Valmir Berisha, Cambuur 4/0
Helt utanför matchtruppen när Cambuur spelade 1-1 mot Roda.

Simon Gustafson, Feyenoord 2/0
Även i helgens match fick Gustafson spela från start när Feyenoord besegrade De Graafschap med 2-1 på bortaplan. Gustafson spelade fram till kvitteringsmålet i den 50:e minuten. Byttes sedan ut i den 65:e minuten.

Dino Islamovic, Groningen 0/0
Islamovic alltjämt på skadelistan hos Groningen.

Rasmus Lindgren, Groningen 4/0
Missade 0-5-förlusten mot Vitesse på grund av en ankelskada.

Simon Tibbling, Groningen 8/0
Groningen förlorade med 0-5 mot Vitesse. Tibbling spelade hela matchen. Tackade dock därefter sedan nej till spel i U21-landslaget.

Simon Thern, Heerenveen 7/3
Tillbaka i startelvan när laget mötte Heracles och förlorade med 0-2. Byttes dock ut redan i halvtid.

Sam Larsson, Heerenveen 8/1
Spelade från start och hela matchen mot Heracles (förlust 0-2).

Sam Lundholm, NEC Nijmegen 3/0
NEC vann med 4-0 mot Ado den Haag. Inget inhopp för Lundholm som för andra matchen i följd satt hela matchen på avbytarbänken.

Kristoffer Peterson, Utrecht 2/0
Lite mer speltid i helgen än den kvart han fick hoppa in förra helgen. Denna gång mot Excelsior (förlust 0-1) blev det 25 minuters spel.

Marko Mitrovic, FC Eindhoven 0/0
Inte synlig i matchtruppen när Eindhoven vann med 2-1 borta mot Telstar.

ENGLAND

Martin Olsson, Norwich 2/0
Norwich förlorade med 1-2 mot Leicester. Olsson satt hela matchen på avbytarbänken.

Sebastian Larsson, Sunderland 6/0
Sjätte raka matchen som Larsson var bänkad och fick hoppa in under matchens sista fem minuter mot West Ham (oavgjort 2-2). Har spelat totalt 28 minuter efter det senaste landslagsuppehållet.

Ola Toivonen, Sunderland 5/0 (Utlånad från Rennes 1/0)
Fanns med från start också mot West Ham (oavgjort 2-2) men byttes ut under matchens sista fem minuter mot Sebastian Larsson.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea 0/0, 0 hållna nollor
Fortsätter nöta bänk som reservmålvakt hos Swansea.

Jonas Olsson, West Bromwich 6/0
Skadekänning stoppade Olsson från spel mot Crystal Palace (förlust 0-2).

Joel Ekstrand, Watford 0/0
En knäskada stoppar svensken från spel för tillfället.

Marcus Olsson, Blackburn 6/0
Blackburn vann med 2-0 mot Ipswich. Olsson spelade från start och hela matchen och hjälpte sitt lag hålla nollan.

Isak Ssewankambo, Derby 0/0
Får vänta ett tag till på debuten hos Derby.

Alexander Kacaniklic, Fulham 4/0
Satt hela matchen mot Charlton (oavgjort 2-2) på avbytarbänken.

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 5/1
Bänkad från start mot Hamilton (seger 2-1) men fick hoppa in under slutkvarten.

Osman Sow, Hearts 10/2
Hearts nådde 1-1 mot Kilmarnock. Sow från start men utbytt under slutkvarten.

FRANKRIKE

Niklas Hult, Nice 0/0
En lårskada stoppar Hult från spel för tillfället. Nice fick dessutom matchen mot Nantes avbruten på grund av skyfall.

Isaac Kiese Thelin, Bordeaux 5/0
Fick chansen från start borta mot Lorient (förlust 2-3). Byttes ut i den 82:a minuten.

Zlatan Ibrahimovic, Paris SG 5/4
PSG vann 2-1 mot Olympique Marseille. PSG:s båda mål av Ibrahimovic som gjorde båda på straffspark.

TYSKLAND

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 8/0
Mönchengladbach vann med 2-0 mot Wolfsburg. Wendt spelade från start och hela matchen.

Branimir Hrgota, Borussia Mönchengladbach 2/0
Hrogta saknades i matchtruppen mot Wolfsburg (seger 2-0).

Albin Ekdal, Hamburger SV 6/0
90 minuter blev det för Ekdal när Hamburger SV förlorade med 0-3 mot Hertha Berlin.

Jiloan Hamad, Hoffenheim 0/0
Saknas alltjämt hos Hoffenheim, då han jobbar sig tillbaka från en korsbandsskada.

Pierre Bengtsson, Mainz 6/0
Fanns inte med i helgens match mot Darmstadt (seger 3-2).

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig 8/0
EB vann med 2-0 mot Union Berlin. Baffo spelade hela matchen.

Emil Forsberg, RB Leipzig 9/4
Missade matchen mot Nürnberg (seger 3-2) på grund av skada som gjorde att han också tvingats lämna återbud till landslagsspel.

Amin Affane, Arminia Bielefeld 5/0
Bielefeld spelade 1-1 mot 1860 München. Affane bänkad från start men fick hoppa in i den 34:e minuten. Byttes sedan ut den 84:e.

SPANIEN

John Guidetti, Celta Vigo 6/1
0-0 blev det mot Getafe. Guidetti som vanligt utanför startelvan och fick bara göra ett kvartslångt inhopp denna gång.

PORTUGAL

Victor Nilsson-Lindelöf, Benfica 0/0, Benfica II 2/0
Benficas andralag spelade mot Chaves (oavgjort 1-1) i onsdags. Nilsson-Lindelöf spelade hela matchen. Fanns inte med i helgens 1-2-förlust mot Mafra.

ITALIEN

Emil Krafth, Bologna 0/0
Får vänta på sin debut för sin nya klubb.

Oscar Hiljemark, Palermo 7/3
Spelade från start och hela matchen när Palermo förlorade med 2-4 mot Roma. I den 48:e minuten fick han titta på domarens gula kort.

Robin Quaison, Palermo 7/0
Tillbaka på avbytarbänken mot Roma (förlust 2-4) men fick hoppa in under matchens sista halvtimme.

Alexander Farnerud, Torino 0/0
På väg tillbaka från sin korsbandsskada.

Pontus Jansson, Torino 1/0
Utanför matchtruppen mot Carpi (förlust 1-2).

Filip Helander, Verona 3/1
I Veronaderbyt mot Chievo (oavgjort 1-1) spelade Helander hela matchen.

SCHWEIZ

Behrang Safari, Basel 4/0
Safari alltjämt på skadelistan och missade Basels 2-2-match mot Zürich.

Kim Källström, Grasshoppers 11/0
Grasshoppers förlorade med 1-3 mot Young Boys. Källström från start och spelade hela matchen.

Alexander Gerndt, Young Boys 6/2
Young Boys vann med 3-1 mot Grasshoppers. Gerndt från start men utanför målprotokollet. Utbytt i den 89:e.

Andres Vasquez, Wil 8/1
Skadekänning stoppade Vasquez från spel mot Aarau (oavgjort 1-1).

ÖSTERRIKE

Philip Hellquist, Wolfsberger 5/0
Spelade från start och hela matchen när jumbon Wolfsberger spelade 1-1 mot nästjumbon Reid.

MALTA

Billy Berntsson, Qormi 6/0
Fortsätter spela 90 minutersmatcher för Qormi. I helgen när det blev förlust med 0-1 mot Balzan.

Alexander Nilsson, Qormi 6/3
Spelade från start och hela matchen när Qormi förlorade med 0-1 mot Balzan.

GREKLAND

Jakob Johansson, AEK Aten 6/0
AEK förlorade med 1-2 mot PAOK i onsdags. Johansson spelade från start och hela matchen. På måndagskvällen blev det seger med 2-1 borta mot Veria. Johansson 90 minuter även då.

Robin Olsen, PAOK 6/0, 2 hållna nollor
Släppte in två mål när PAOK förlorade med 0-2 mot Olympiakos.

Jimmy Durmaz, Olympiakos 5/3
Olympiakos vann med 2-0 borta mot PAOK. Durmaz spelade hela matchen men höll sig utanför målprotokollet denna gång. Blev dessutom varnad i den 16:e minuten.

Marcus Berg, Panathinaikos 6/2
Panathinaikos besegrade Xanthi med 1-0. Berg spelade hela matchen. Drog på sig ett gult kort i den 7:e minuten.

CYPERN

Markus Holgersson, Anorthosis 6/2
Anorthosis spelade 2-2 mot nästjumbon Aiya Napa. Holgersson spelade hela matchen.

Maic Sema, AEL 4/0
Fanns med från start mot AEK Larnaca (förlust 0-1). Byttes ut med dryg tio minuter kvar.

TURKIET

Mervan Celik, Akhisar Belediyespor 2/0
Satt på avbytarbänken från start mot Fenerbahce (oavgjort 2-2) och blev kvar på densamma matchtiden ut.

Alexander Milosevic, Besiktas 0/0
Utanför matchtruppen mot Eskisehirspor (seger 2-1).

Ferhad Ayaz, Gaziantepspor 1/0
Fick sitta hela matchen på avbytarbänken när Osmanlispor slogs tillbaka med 2-1.

Daniel Larsson, Gaziantepspor 5/0
Precis som senast blev Larsson utbytt under dom fem sista minuterna. Denna gång i 2-1-segern mot Osmanlispor.

Johannes Hopf, Genclerbirligi 4/0, 2 hållna nollor
Tillbaka mellan stolparna hos Genclerbirligi och höll då säsongens andra nolla när laget besegrade Kayserispor med 2-0.

Panajotis Dimitriadis, Genclerbirligi 6/1
Åter i startelvan och spelade nästan hela matchen mot Kayserispor. Utbytt under matchens sista fem minuter.

Andreas Isaksson, Kasimpasa 7/0, 4 hållna nollor
Kommer till landslagsspelet med säsongens fjärde nolla i bagaget. Detta efter att Kasimpasa spelat 0-0 borta mot Antalyaspor.

Samuel Holmén, Konyaspor 5/1
Konyaspor vann med 2-1 borta mot Trabzonspor. Holmén spelade hela matchen.

Abdul Khalili, Mersin 6/0
Spelade från start men fick inte slutföra matchen på planen, då han byttes ut i den 83:e minuten.

Erkan Zengin, Trabzonspor 6/2
Trabzonspor förlorade med 1-2 mot Trabzonspor. Zengin från start och hann dra på sig två gula kort innan matchen var över. Det sista på fyra minuters tilläggstid vilket då innebar rött kort och avstängning i nästa omgång.

Nahir Besara, Göztepe 4/0
Skadekänning stoppar Besara för tillfället.

ISRAEL
Joakim Askling, Beitar Jerusalem 0/0
Helt utanför matchtruppen mot Bnei Sakhnin (förlust 1-3).

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 10/1
Första målet för säsongen när han nickade in 1-0 i den 47:e minuten i derbyt mot Dinamo (seger 2-0).

Carlos Strandberg, Ural 2/0 (Utlånad från CSKA Moskva 1/0)
Lånades ut för att få speltid men har bytt en avbytarbänk mot en annan. Bänkad under hela matchen också mot Krylya Sovetov (oavgjort 1-1).

Andreas Granqvist, Krasnodar 11/0
Granqvist spelade hela matchen när Krasnodar spelade 1-1 mot Ufa. Drog på sig ett gult kort i den 57:e minuten.

AZERBAJDZJAN

Samuel Armenteros, Qarabaq 3/2
Fick tillbringa hela matchen mot Inter Baku (seger 2-0) på avbytarbänken.

SAUDIARABIEN

Nabil Bahoui, Al-Ahli 3/0
Uppehåll i den saudiska ligan till i mitten av oktober.

KINA

Tobias Hysén, Shanghai SIPG 23/12
Inget spel i den kinesiska ligan den senaste helgen. Uppehåll fram till 17 oktober.

Niklas Backman, Dalian Aerbin 26/2
Förra helgen blev det 2-2 mot Yiteng. Tyvärr har vi ännu inte fått någon information kring Backmans medverkan i den matchen.

Mathias Ranégie, Dalian Aerbin 24/9
I helgen blev det 2-2 mot Yiteng. Tyvärr har vi ännu inte fått någon information kring Ranégies medverkan i den matchen.

THAILAND

August Gustafsson Lohaprasert, Army United 0/0
Utanför matchtruppen mot BEC Tero Sasana (oavgjort 1-1) förra helgen. Inget spel i thailändska ligan senaste helgen. Nästa omgång spelas 17 oktober.

USA

Axel Sjöberg, Colorado Rapids 11/0
Skadeproblem stör Sjöberg just nu. Missade helgens 1-2-förlust mot Real Salt Lake.

Mohammed Khalid Saeid, Columbus Crew 23/0
1-2-förlust för andra veckan i följd för Columbus Crew. Denna gång mot New York RB. Khalid Saeid spelade hela matchen.

Erik Friberg, Seattle Sounders 10/0
1-1 för andra matchen i följd för Seattle. Denna gång när LA Galaxy stod för motståndet. Friberg på bänken från start men hoppade in under matchens sista 25 minuter.