PROFFSKOLLEN. Hur gick det för de svenska spelarna utomlands i helgen? Kolla in nedan.  Läs mer i veckans proffskoll.

Haugesund vann med 1-0 borta mot Sandefjord. Myrestam spelade hela matchen.

Johan Andersson, Lilleström 12/2
Skadeproblem stoppar Andersson från spel just nu.

Andreas Linde, Molde 2/0, 0 hållna nollor
Reserv på avbytarbänken när Molde förlorade med 0-1 mot Strömsgodset i onsdags och med samma resultat mot Stabaek i helgen.

Mattias Moström, Molde 15/1
Fanns med från start i onsdags när laget mötte Strömsgodset på bortaplan och förlorade med 0-1. Utbytt i den 77:e minuten. Även i helgen blev det en 0-1-förlust. Denna gång mot Stabaek. Mostrom från start igen men fick en smäll och tvingades utgå i den 40:e minuten.

Mikael Dorsin, Rosenborg 17/1
Tillbaka hos Rosenborg men som avbytare. Fick hoppa in under slutkvarten mot Viking (seger 2-0).

William Kurtovic, Sandefjord 8/0
Tredje matchen i följd på avbytarbänken och denna gång (0-1-förlust mot Haugesund) blev det inte ens ett inhopp.

Samuel Dirscher, Start 0/0
Är tredjemålvakt och målvaktstränare i klubbens reservlag.

Benny Lekström, Tromsö 6/0, 1 hållen nolla
Lekström får fortsätta finna sig i att vara målvaktsreserv hos Tromsö.

Marcus Hansson, Tromsö 23/1
Förpassad till avbytarbänken mot Ålesund (oavgjort 1-1) men fick hoppa in i den 78:e minuten.

Rasmus Lindkvist, Vålerengen 19/3
Tillbaka i startelvan mot Start (oavgjort 1-1) men byttes ut i halvtid.

Robert Lundström, Vålerengen 6/0
Har varit ordinarie sedan ankomsten från GIF Sundsvall och även i helgen blev det 90 minuters spel, denna gång mot Start (oavgjort 1-1).

Melker Hallberg, Vålerengen 7/0 (Utlånad från Udinese 0/0)
Bänkad från start mot Start (oavgjort 1-1) men byttes in i halvtid, då det var han som byttes in mot Rasmus Lindkvist.

Carl Björk, Ålesund 13/1
Helt utanför matchtruppen när Ålesund spelade 1-1 mot Tromsö.

Mikael Dyrestam, Ålesund 22/0
90 minuters spel blev det på nytt för Dyrestam när Ålesund spelade 1-1 mot Tromsö.

Mattias Pedersen, Bärum 17/1
Bärum vann med 5-2 hemma mot Nest-Sotra. Pedersen inte synlig i matchtruppen.

Johan Hammar, Fredrikstad 19/1
Skadeproblem stoppar Hammar från spel just nu.

Sulayman Jobarteh, Fredrikstad 7/0
Bänkad från start mot Follo (seger 3-2) men fick hoppa in med en dryg halvtimme kvar att spela. Bytte med Amin Nazari.

Amin Nazari, Fredrikstad 21/3
Spelade från start men byttes ut efter en knapp timmes spel i 3-2-segern borta mot Follo.

Admir Bajrovic, Follo 3/0
Tillbaka i matchtruppen när laget förlorade med 2-3 mot Fredrikstad. Satt större delen av matchen på avbytarbänken men fick hoppa in under matchens sista fem minuter.

Joakim Wrele, Hödd 22/2
Andra målet för säsongen för Wrele när han i den 43:e minuten utjämnade till 1-1 mot Ranheim. Det blev också matchens slutresultat. Han drog dessutom på sig ett gult kort i den 37:e minuten och spelade hela matchen.

Liridon Kalludra, Kristiansund 6/0
Kristiansund vann med 1-0 borta mot Jerv. Kalludra spelade från start och utbytt i den näst sista matchminuten av ordinarie tid.

Conny Månsson, Kristiansund 23/0, 7 hållna nollor
Närmar sig tvåsiffrigt antal nollor. Mot Jerv i helgen kom säsongens sjunde när Kristiansund vann med 1-0.

Tobias Luvenberg, Levanger 6/0
Utanför matchtruppen mot Åsane (oavgjort 2-2).

Rikard Nilsson, Levanger 22/0
Levanger spelade 2-2 mot Åsane. Nilsson från start och spelade hela matchen.

Andreas Peterson, Levanger 15/0
Bänkad från start men fick hoppa in under matchen sista 20 minuter mot Åsane (oavgjort 2-2).

Petrit Zhubi, Nest Stora 6/2
Nest Sotra fortsätter att släppa in en hel del mål. 2-3 förra helgen och den senaste blev det förlust med 2-5. Zhubi från start men utbytt efter en timmes spel.

Andreas Lindberg, Ranheim 5/0, 2 hållna nollor
Målvaktsreserv när Ranheim spelade 1-1 borta mot Hödd.

Pontus Engblom, Sandnes Ulf 21/15
Sandnes Ulf vann med 1-0 hemma mot jumbon Hönefoss. Engblom var inte den spelare som gjorde målet. Han spelade däremot från start och byttes ut under slutkvarten.

DANMARK

Johan Elmander, Bröndby 8/1
Fortsatt bänkad från start hos Bröndby. Inget inhopp alls i derbyt mot FCK (seger 1-0).

Johan Larsson, Bröndby 10/1
Fanns med på planen under hela derbyt mot FCK och hjälpte laget hålla nollan i 1-0-segern.

Magnus Eriksson, Bröndby 10/0
Beundransvärt vilket tålamod Bröndbys ledning har med Eriksson som nu är uppe i tio matcher utan att ha gjort ett enda mål. Spelade från start mot FCK men byttes ut under slutkvarten.

Michael Almebäck, Esbjerg 8/0 (Utlånad från Bröndby 0/0)
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen när Esbjerg spelade 2-2 mot Hobro i helgen. Drog på sig ett gult kort i den 75:e minuten.

Robin Söder, Esbjerg 5/3
Skadeproblem stoppar Söder från spel just nu. Och något spel är det heller inte för nyförvärvet från Helsingborg, Viktor Pálsson som ådragit sig en fibersprängning i ena benet och blir borta i en månad.

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn 5/0
FCK förlorade med 0-1 mot Bröndby. Antonsson satt för andra matchen i följd, hela matchen på bänken.

Ludwig Augustinsson, FC Köpenhamn 10/1
Augustinsson fortsätter få stort förtroende hos FCK och spelade på nytt 90 minuter när laget förlorade med 0-1 i derbyt mot Bröndby.

Per Nilsson, FC Köpenhamn 3/0
Alltjämt skadad och får vänta på sin comeback hos FCK.

Johan Dahlin, Midtjylland 4/0, 3 hållna nollor
Blir borta en tid på grund av en knäskada.

Petter Andersson, Midtjylland 4/0
Skadeproblem stoppar Andersson just nu.

Kristoffer Olsson, Midtjylland 8/0
Tillbaka i startelvan och fick spela nästan hela matchen mot Randers (seger 2-0). Utbytt med sex minuter kvar av ordinarie matchtid.

David Moberg Karlsson, Nordsjälland 7/0
Skadade sig under U21-spel med Sverige och väntas bli borta ett tag.

Joel Allansson, Randers 2/0
Lårskada stoppar Allansson alltjämt från spel.

Mikael Ishak, Randers 7/2
Randers förlorade med 0-2 mot Midtjylland. Ishak spelade hela matchen.

Karl-Johan Johnsson, Randers 10/0, 4 hållna nollor
Den här säsongen går inte lika smidigt att samla nollor som den senaste. I helgen blev det två insläppta när laget förlorade med 0-2 mot Midtjylland.

Viktor Lundberg, Randers 10/7
Fyra raka matcher utan mål nu för Lundberg men ändå bibehållen ledning i skytteligan med sina sju fullträffar. I helgen blev det 90 nya minuter mot Midtjylland.

Andreas Blomqvist, Ålborg 0/0
Fanns med i bruttotruppen mot Viborg (förlust 0-1) men togs sedan bort till matchtruppen. Fick dock hoppa in i en cupmatch som spelades på onsdagskvällen men får alltså vänta på chans i ligan.

Rasmus Jönsson, Ålborg 10/2
Trots mål som inhoppare senast fick han åter nöta bänk när laget mötte Viborg och förlorade med 0-1. Jönsson fick hoppa in under sista halvtimmen.

Mikael Rynell, Fredericia 0/0
Fredericia mötte Vendsyssel förra fredagen och förlorade med 2-3. Vi har alltjämt tyvärr ingen matchfakta från den matchen, utan hoppas kunna återkomma i nästa veckas proffskoll med hans eventuella medverkan i matchen. På söndagen blev det 0-0 mot Köge. Inte heller från den matchen har vi fått några uppgifter och får återkomma.

Admir Catovic, Fredericia 5/1
Gjorde ett av Fredericias två mål i förra fredagens förlust med 2-3 mot Vendsyssel men vi har tyvärr ingen mer matchfakta från den matchen, utan hoppas kunna återkomma i nästa veckas proffskoll med mer specifika uppgifter om Catovic medverkan i matchen. På söndagen blev det 0-0 mot Köge. Inte heller från den matchen har vi fått några uppgifter och får återkomma.

Viktor Noring, Lyngby 6/0, 1 hållen nolla
Lyngby vann med 3-1 mot Naestved förra fredagen. Tyvärr har vi inte nåtts av någon matchfakta från den matchen och ej heller från helgens match mot Vestsjälland som slutade 1-1 Vi hoppas kunna återkomma i nästa veckas proffskoll med redovisning från dessa matcher.

Ken Fagerberg, Vendsyssel 4/0
Lämnade Vendsyssel i veckan och är nu klubblös.

FINLAND

David Carlsson, FF Jaro 2/0
Skadeproblem har stoppat Carlsson från spel ända sedan slutet av april.

Alibek Aliev, FF Jaro 6/0 (CSKA Moskva 0/0)
Jaro spelade 1-1 mot KuPS i onsdags. Aliev från start men utbytt i den 82:a minuten.

Daniel Örlund, HJK 16/0, 7 hållna nollor
Delar på målvaktssysslan hos HJK. I onsdags mot SJK var han tillbaka mellan stolparna men släppte då in tre mål. I helgens match mot KTP (oavgjort 1-1) fick han agera i rollen som reservmålvakt.

Bobbie Friberg da Cruz, IFK Mariehamn 20/0
Inget spel i ligan för Mariehamn sedan 21 september. Spelar nästa match på torsdagskvällen.

Philip Sparrdal Mantilla, IFK Mariehamn 26/1

Josef Ibrahim, IFK Mariehamn 14/2

Felix Gustavsson, PS Kemi 15/2
Kemi som nästan ligger vid den svenska landgränsen vid Haparanda åkte nästan 80 mil söderut till svenskbygderna i den södra finska skärgården för möte med Ekenäs. Det blev förlust med 0-1 på den av löparbanor omgivna Centrumplan i Raseborg-området efter att hemmalaget gjort mål på en straffspark efter en timmes spel. Gustavsson spelade hela matchen för Kemi.

ESTLAND

Ermal Hajdari, FC Infonet 24/6
Fick chansen från start mot Tammeka (oavgjort 1-1) men utbytt under matchens sista 20 minuter. Fick titta på domarens gula kort i den 58:e minuten.

BELGIEN

Erik Johansson, Gent 5/0
Borta från spel för tillfället på grund av skada.

Erdin Demir, Waasland-Beweren 9/0
Demir fortsätter inkassera 90 minutersmatcher. En ny sådan i helgen mot Gent (förlust 1-3). Har spelat varje sekund av säsongen så här långt.

HOLLAND

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 5/0
Tillbaka i startelvan när AZ mötte Heracles och tillbaka med besked (!) Han spelade fram till norrmannen Markus Henriksens 1-0 efter 15 minuters spel. Drog dessutom på sig ett gult kort i den 54:e minuten i matchen som slutade med 3-1-seger.

Muamer Tankovic, AZ Alkmaar 6/1
Spelade från start för andra matchen i följd och tackade för förtroendet genom att göra sitt första mål för säsongen när han i den 81:a minuten fastställde slutresultatet till 3-1 mot Heracles.

Valmir Berisha, Cambuur 4/0
Satt hela matchen mot Utrecht på avbytarbänken (oavgjort 3-3).

Simon Gustafson, Feyenoord 1/0
Fick debutera hos Feyenoord och inte som inhoppare, utan han slängdes in i hetluften från start mot PEC Zwolle och fick spela hela matchen.

Dino Islamovic, Groningen 0/0
Islamovic alltjämt på skadelistan hos Groningen.

Rasmus Lindgren, Groningen 4/0
Spelade från start och hela matchen när Groningen förlorade med 0-2 mot Ajax.

Simon Tibbling, Groningen 7/0
Tibbling har verkligen etablerat sig i den holländska ligan. 90 nya minuter i helgen mot Ajax (förlust 0-2) och har spelat från start i varje match han varit tillgänglig i för Groningen efter hans ankomst till klubben i början av 2015 och har nu passerat 2000 minuters speltid i den högsta holländska ligan.

Simon Thern, Heerenveen 6/3
Insjuknade inför matchen mot Vitesse (oavgjort 0-0) och fick således lämna återbud.

Sam Larsson, Heerenveen 7/1
Spelade från start och hela matchen mot Vitesse (oavgjort 0-0).

Sam Lundholm, NEC Nijmegen 3/0
Fortsätter få sporadiskt med speltid för sin nya klubb. 90 minuter på bänken också mot PSV (förlust 1-2).

Kristoffer Peterson, Utrecht 1/0
Efter sex raka matcher på avbytarbänken utan speltid blev det äntligen ett inhopp. Han fick spela slutkvarten mot Cambuur (oavgjort 3-3).

Marko Mitrovic, FC Eindhoven 0/0
Inte synlig i matchtruppen när Eindhoven spelade 0-0 Den Bosch.

ENGLAND

Martin Olsson, Norwich 2/0
Säsongsdebut från start när Norwich spelade 2-2 borta mot West Ham.

Sebastian Larsson, Sunderland 5/0
Femte raka matchen där Larsson får starta på avbytarbänken och denna gång blev det ett inhopp på 20 minuter när han löste av Ola Toivonen i 0-3-förlusten mot Manchester United. Trots allt bänknötande lär han vara given i den landslagstrupp som Erik Hamrén plockar ut i slutet av veckan.

Ola Toivonen, Sunderland 4/0 (Utlånad från Rennes 1/0)
Spelade från start mot Manchester United (förlust 0-3) men blev utbytt under matchens sista 20 minuter.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea 0/0, 0 hållna nollor
Fortsätter nöta bänk som reservmålvakt hos Swansea.

Jonas Olsson, West Bromwich 6/0
Spelade från start på måndagskvällen mot Everton (förlust 2-3) men det blev inte ens en halvtimmes spel, då han byttes ut i den 28:e minuten på grund av en skada.

Joel Ekstrand, Watford 0/0
En knäskada stoppar svensken från spel för tillfället.

Marcus Olsson, Blackburn 5/0
Om broder Martin haft det tuffare i Norwich så blir det desto mer speltid för Marcus. 90 nya minuter i helgen när Blackburn spelade 1-1 mot Hull.

Isak Ssewankambo, Derby 0/0
Får vänta ett tag till på debuten hos Derby. Spelade från start och hela matchen i reservlagets match mot Fulham på måndagskvällen.

Alexander Kacaniklic, Fulham 4/0
Nämndes inte ens i Fulhams förhandstext på hemsidan att han saknades inför matchen mot QPR (seger 4-0). Inte heller var Kacaniklic synlig i reservlaget.

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 4/1
Tillbaka i matchtruppen och spelade hela matchen när Celtic spelade 0-0 mot Hearts.

Osman Sow, Hearts 9/2
Hearts spelade 0-0 mot Celtic. Sow från start men utbytt under matchens sista 25 minuter.

FRANKRIKE

Niklas Hult, Nice 0/0
En lårskada stoppar Hult från spel för tillfället.

Isaac Kiese Thelin, Bordeaux 4/0
Helt utanför matchtruppen mot Nice i torsdags (förlust 1-6). Tillbaka på avbytarbänken i helgen och byttes in under matchens sista 25 minuter mot Lyon (seger 3-1).

Zlatan Ibrahimovic, Paris SG 4/2
PSG vann med 4-1 borta mot Nantes i helgen. Ibrahimovic tog PSG tillbaka in i matchen med ett mål till 1-1 i den 48:e minuten. ”Ibra” spelade hela matchen och drog dessutom på sig en varning i den 67:e minuten.

TYSKLAND

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 7/0
Mönchengladbach vann med 4-2 mot Augsburg i onsdags. Wendt från start och spelade hela matchen. Även i helgen mot Stuttgart (seger 3-1) spelade Wendt hela matchen.

Branimir Hrgota, Borussia Mönchengladbach 2/0
Utanför matchtruppen i onsdags mot Augsburg och mot Stuttgart i helgen.

Albin Ekdal, Hamburger SV 5/0
Tillbaka i helgen från sin lårskada och spelade från start mot Schalke 04. Utbytt under slutkvarten.

Jiloan Hamad, Hoffenheim 0/0
Saknas alltjämt hos Hoffenheim, då han jobbar sig tillbaka från en korsbandsskada.

Pierre Bengtsson, Mainz 6/0
Mainz förlorade med 0-1 mot Bayer Leverkusen i onsdags. Bengtsson från start och spelade hela matchen. Även i helgens 0-3-förlust mot Bayern München blev det 90 minuter för Bengtsson. Håller med andra ord på att samla på sig värdefull speltid inför höstens landskamper.

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig 7/0
Hjälpte sitt lag att hålla nollan i 5-0-segern borta mot Duisburg i onsdags. Också i helgen blev det 90 minuter för Baffo när EB förlorade med 0-1 mot Greuter Fürth.

Emil Forsberg, RB Leipzig 9/4
Leipzig grejade 1-1 hemma mot Freiburg i torsdags. Forsberg spelade hela matchen. På söndagen blev det 2-2 borta mot 1860 München och Forsberg var den som öppnade målgörandet i matchen genom ett mål i den sjätte minuten. Spelade hela matchen även denna gång.

Amin Affane, Arminia Bielefeld 4/0
Bielefeld spelade 2-2 mot Nürnberg i fredags. Affane bänkad från start men fick hoppa in under matchens sista 20 minuter.

SPANIEN

John Guidetti, Celta Vigo 5/1
Celta utklassade Barcelona i onsdags med 4-1 och det var Guidetti som gjorde lagets fjärde mål i den 83:e minuten. Då hade han varit inne på planen i fem minuter som inhoppare. I helgen fick han avbryta uppvärmningen inför matchen mot Eibar (oavgjort 1-1) då han kände av förkylningssymptom.

PORTUGAL

Victor Nilsson-Lindelöf, Benfica 0/0, Benfica II 1/0
Var inte uttagen till A-lagets match mot Pacos Ferreira (seger 3-0) och B-laget vilade i andraligan.

ITALIEN

Emil Krafth, Bologna 0/0
Får vänta på sin debut för sin nya klubb.

Oscar Hiljemark, Palermo 6/3
I onsdags blev det förlust med 0-1 mot Sassuolo. Hiljemark från start men utbytt i halvtid. I helgen blev det en ny uddamålsförlust, denna gång med 1-2 mot Torino. Hiljemark från start på nytt och spelade hela matchen denna gång.

Robin Quaison, Palermo 6/0
Bänkad från start mot Sassuolo (förlust 0-1) i onsdags men fick hoppa in under matchens sista 20 minuter. Även Quaison fick chansen från start i helgen och spelade hela matchen mot Torino (förlust 1-2). I den 88:e minuten fick han titta på domarens gula kort.

Alexander Farnerud, Torino 0/0
På väg tillbaka från sin korsbandsskada.

Pontus Jansson, Torino 1/0
Satt hela matchen mot Chievo i onsdags (förlust 0-1) och mot Palermo (seger 2-1) i helgen på avbytarbänken.

Filip Helander, Verona 2/1
Äntligen debut för Helander när han i onsdags spelade från start i bortamatchen mot Inter (förlust 0-1). Blev varnad i den 82:a minuten. I helgen mötte laget Lazio och det var Helander som stod för Veronas mål i den 33:e minuten – ett mål som betydde 1-0 och som Verona hade med sig in i halvtidsvilan. Lazio vände dock till seger med 2-1 i den andra halvleken.

SCHWEIZ

Behrang Safari, Basel 4/0
Basel förlorade en målrik match med 3-4 mot Young Boys i onsdags. Och i helgen blev det 3-1-seger hemma mot Lugano. Safari alltjämt på skadelistan.

Kim Källström, Grasshoppers 10/0
I onsdags blev det 2-0 mot Sion. Källström sin vana trogen från start och spelade hela matchen. I helgen blev det 1-1 mot St Gallen. 90 minuter för Källström även då.

Alexander Gerndt, Young Boys 5/2
Säsongens två första mål för Gerndt i onsdags mot Basel. Byttes ut i den 82:a minuten. I helgen mot Thun (seger 1-0) blev det en minuts längre spel.

Andres Vasquez, Wil 8/1
Spelade från start i onsdags borta mot Schaffhausen (förlust 1-4). Utbytt i halvtid. På måndagskvällen var Vasquez inte synlig i matchtruppen.

ÖSTERRIKE

Philip Hellquist, Wolfsberger 4/0
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen när Wolfsberger vann med 1-0 borta mot Austria Wien.

MALTA

Billy Berntsson, Qormi 5/0
0-0 mot Silema Wanderers i onsdags. Berntsson spelade hela matchen. I helgen blev det ytterligare 90 minuter i bagaget när Qormi förlorade med 1-2 mot Birkirkara.

Alexander Nilsson, Qormi 5/3
Spelade från start och snudd på hela 0-0-matchen mot Silema Wanderers i onsdags. Byttes ut på tre minuters tilläggstid. Fortsätter trycka in sitt namn i målprotokollet nere på Malta. I helgen gjorde han Qormis tröstmål i den 86:e minuten i matchen mot Birkirkara.

GREKLAND

Jakob Johansson, AEK Aten 5/0
AEK förlorade med 1-2 mot PAOK i onsdags. Johansson spelade från start och hela matchen. På måndagskvällen blev det seger med 2-1 borta mot Veria. Johansson 90 minuter även då.

Robin Olsen, PAOK 5/0, 2 hållna nollor
PAOK mötte AEK Aten i onsdags och Olsen höll nollan i den första halvleken men fick släppa in ett mål i den andra. PAOK gjorde dock två framåt, vilket gjorde att laget kunde ta hem segern med 2-1. I helgen mot Atromitos var nollan intakt i en dryg timme innan den sprack men återigen vann PAOK med 2-1.

Jimmy Durmaz, Olympiakos 4/3
Vilket målstim han är inne i just nu, Durmaz. Mål för tredje matchen i följd och han spädde dessutom på med en framspelning när Olympiakos krossade Pas Gianna med 5-1. Målet gjorde han på straffspark i den 72:e minuten och det betydde 5-0.

Marcus Berg, Panathinaikos 5/2
Panathinaikos besegarde Levadiakos med 3-0 på onsdagskvällen. Berg spelade hela matchen. Det gjorde han också i helgen när Platanias vann med 1-0.

CYPERN

Markus Holgersson, Anorthosis 5/2
Andra målet för säsongen för Holgersson när han gjorde kvitteringsmålet till 1-1 i den 57:e minuten mot Doxa. Holgersson spelade hela matchen som slutade 2-1. Han hann också med att dra på sig en varning i den 23:e minuten.

Maic Sema, AEL 3/0
Spel från start på nytt när AEL spelade 0-0 mot Paphos. Utbytt under slutkvarten.

TURKIET

Mervan Celik, Akhisar Belediyespor 2/0
Fick chansen från start mot Genclerbirligi (seger 1-0) men byttes ut redan tio minuter in på den andra halvleken.

Alexander Milosevic, Besiktas 0/0
Fanns med i matchtruppen mot Fenerbahce (seger 3-2) men fick inte hoppa in.

Ferhad Ayaz, Gaziantepspor 1/0
Debut för Ayaz i den turkiska högstaligan och han gjorde det som inhoppare när han löste av Daniel Larsson i den 85:e minuten i 1-2-förlusten mot Galatasaray.

Daniel Larsson, Gaziantepspor 4/0
Spelade från start mot Galatasaray (förlust 1-2) men utbytt under dom sista fem minuterna. Hann också med att dra på sig ett gult kort under matchen.

Johannes Hopf, Genclerbirligi 3/0, 1 hållen nolla
Hade precis tagit platsen som förstemålvakt när han tvingades lämna återbud med kort varsel mot Akhisar (förlust 0-1). Oklart hur länge den tidigare Bajen-keepern blir borta.

Panajotis Dimitriadis, Genclerbirligi 5/1
Fortsätter nöta bänk under den nye tränarens ledning. Fick hoppa in under dryga slutkvarten mot Akhisar (förlust 0-1).

Andreas Isaksson, Kasimpasa 6/0, 3 hållna nollor
Så nära, så nära säsongens fjärde nolla. Rizespor utjämnade nämligen på sju minuters tilläggstid mot Kasimpasa.

Samuel Holmén, Konyaspor 4/1
Första målet för sin nya klubb när han gjorde 2-0-målet mot Mersin i den 85:e minuten. Det blev också matchens slutresultat.

Abdul Khalili, Mersin 6/0
Spelade från start men fick inte slutföra matchen på planen, då han byttes ut i den 83:e minuten.

Erkan Zengin, Trabzonspor 6/2
Trabzonspor förlorade med 1-3 mot Osmanlispor. Zengin spelade från start och hela matchen. På en minuts tilläggstid fick han dessutom tittar på domarens gula kort.

Nahir Besara, Göztepe 4/0
Skadekänning stoppar Besara för tillfället.

ISRAEL
Joakim Askling, Beitar Jerusalem 0/0
Helt utanför matchtruppen mot Hapoel Kfar Saba (seger 3-1).

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 9/0
Tillbaka i startelvan när CSKA spelade 1-1 mot Lokomotiv Moskva. Spelade hela matchen och undvek att dra på sig ett gult kort.

Carlos Strandberg, Ural 2/0 (Utlånad från CSKA Moskva 1/0)
Utanför matchtruppen mot Rubin Kazan (seger 2-1).

Andreas Granqvist, Krasnodar 10/0
Granqvist spelade hela matchen när Krasnodar nådde 1-1 mot Terek Grozny.

AZERBAJDZJAN

Samuel Armenteros, Qarabaq 3/2
Efter dom två inhoppen, där han gjorde mål i båda matcherna fick han chansen från start mot Neftci (oavgjort 1-1). Byttes ut efter ganska precis en timmes spel.

SAUDIARABIEN

Nabil Bahoui, Al-Ahli 3/0
Uppehåll i den saudiska ligan till i mitten av oktober.

KINA

Tobias Hysén, Shanghai SIPG 23/12
Shanghai vann med 1-0 borta mot Shandong. Hysén spelade hela matchen men höll sig borta från målprotokollet denna gång.

Niklas Backman, Dalian Aerbin 26/2
I helgen blev det 2-2 mot Yiteng. I skrivande stund har vi tyvärr ingen uppgift kring Backmans medverkan i den matchen.

Mathias Ranégie, Dalian Aerbin 24/9
I helgen blev det 2-2 mot Yiteng. I skrivande stund har vi tyvärr ingen uppgift kring Ranégies medverkan i den matchen.

THAILAND

August Gustafsson Lohaprasert, Army United 0/0
Army United spelade 3-3 mot Bangkok förra helgen. Gustafsson Lohaprasert satt med på avbytarbänken men fick inte hoppa in. I helgen spelade laget 1-1 mot BEC Tero Sasana. I skrivande stund har vi inte fått någon matchfakta från den matchen och vi hoppas kunna redovisa den i nästa veckas proffskoll.

USA

Axel Sjöberg, Colorado Rapids 11/0
Skadeproblem stör Sjöberg just nu. Missade helgens 2-3-förlust mot Houston.

Mohammed Khalid Saeid, Columbus Crew 22/0
CC förlorade med 1-2 mot Portland. Khalid Saeid bänkad från start men fick hoppa in under matchens sista 25 minuter.

Erik Friberg, Seattle Sounders 9/0
Seattle nådde 1-1 borta mot Sporting KC. Friberg på bänken från start men fick hoppa in under dryga slutkvarten.