• Publicerat 16 september, 2015
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Eric Larsson kom till GIF Sundsvall från Gefle säsongen 2013 – nu kan det bli fem år i Sundsvallströjan för ytterbacken. Larsson har förlängt sitt kontrakt med Giffarna.

Eric Larsson kom till Sundsvall inför säsongen 2013, när laget var i superettan. Han var med och spelade upp laget i allsvenskan i fjol, och i år har det blivit 17 matcher för Giffarna.

Nu blir han kvar i två år till – 24-årige Larsson har förlängt med Sundsvall till och med säsongen 2017.

– Det känns jättebra med en förlängning och jag ser fram emot kommande år med GIF Sundsvall. Det är en fin klubb med stora ambitioner och med en spännande utveckling som vi påbörjat i år och jag tror vi kan ta många steg som klubb, säger Larsson till Sundsvalls hemsida och fortsätter:

– Utvecklingsmöjligheterna i GIF Sundsvall är en av de största anledningarna till att jag skrev på. Dels har jag trivts de 2,5 åren jag har i klubben och sen när jag kollar framåt på de utvecklingsmöjligheter jag har som spelare i GIF Sundsvall så känns de väldigt stora med vårt sätt att spela.

 

MISSA INTE!

 Mer om Gif Sundsvall – Gå till FotbollDirekts Gif Sundsvall-sida 

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETER OM SVENSK FOTBOLL!

– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll