• Publicerat 31 juli, 2015
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Halmstad som lag har gjort lika många mål som allsvenskans skyttekungar Henok Goitom och Emir Kujovic.
Med nedflyttningsstrecket som kommer allt närmare är alla matcher nyckelmatcher för laget tillfället och då kommer rapporter om att laget kan tvingas undvara anfallaren James Keene mot Elfsborg.

– Det är vaden som spökar så det är möjligt att vi får klara oss utan honom. Vi ska inte chansa med honom, säger tränaren Jan Jönsson till Hallandsposten.

James Keene har gjort tre av Halmstads tolv mål denna säsong och är förstås ett tungt avbräck för hallänningarna. Inte minst med tanke på att Keene själv sett fram emot matchen mot sitt gamla lag.
– Jag hade en fantastisk tid i Elfsborg och har väldigt bra minnen därifrån. Vi var ute och spelade Champions League och Europa League, stora matcher. Och jag tror att jag gjorde mycket för klubben också under mina år där, säger Keene till Hallandsposten.

Själv hoppas han in i det sista på spel och kommer att testa på lördagen innan ett definitivt beslut tas.
-Jag har lite känning, men förhoppningsvis är jag med på träningen i morgon (lördag). Samtidigt måste man tänka på att det är många matcher kvar så vi får se, säger han till HP-sporten.

Skulle britten spela och göra mål så kommer hans måljubel att vara dämpat. På frågan om han kommer att fira om han gör mål svarar han:
– Nej, det går inte. Jag har varit där så länge. Jag har för mycket respekt för Elfsborg och för vad de och fansen har gjort för mig.

MISSA INTE!

 Allt om Halmstad – Gå till FotbollDirekts Halmstad-sida

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll