Foto: Bildbyrån

AIK meddelar på sin hemsida att man förlängt lånet med vänsterbacken Alex Pereira. Brasilianaren som lånades från AFC United stannar säsongen ut.
– Jag är mycket glad och lycklig över att jag och AIK hittade en fortsättning, säger Pereira till hemsidan.

AIK tog i våras in Alessandro Pereira, 33, på ett korttidslån från superettanklubben AFC United. Lånet löpte ut 31 juli, men nu står det klart att det förlängs säsongen ut.

– Jag är mycket glad och lycklig över att jag och AIK hittade en fortsättning. Jag skall fortsätta göra mitt absolut bästa för att visa att jag förtjänar denna chans, säger han till hemsidan.

AIK:s sportchef Björn Wesström:

– Alex har arbetat föredömligt i den roll som han har tilldelats och han har blivit ett med laget och AIK. Vi vill fortsätta denna resa tillsammans året ut och är därför nöjda med att vi har hittat en lösning som gör att Alex är AIK-spelare under hela säsongen 2015, säger Wesström till hemsidan.