• Publicerat 28 juli, 2015
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

IFK Norrköping värvade i fredags estniska målvaktstalangen Andreas Vaikla – nu står det klart att en målvakt försvinner från Peking. Marcus Sahlman bryter kontraktet.
– Att pendla mellan Norrköping och familjen i Halmstad har tagit för mycket på krafterna för att jag ska kunna göra ett bra jobb i IFK, säger han till IFK Norrköpings hemsida.

Marcus Sahlman, 30, kom till IFK Norrköping förra året från norska Tromsö. Det blev åtta matcher i allsvenskan i fjol. I år har han inte fått någon speltid alls. Nu meddelar IFK att man går skilda vägar med Sahlman.

– Jag har bett om att få lämna och IFK Norrköping godkände det. Det fungerar inte att ha familjen boende i Halmstad, att pendla tar för mycket på krafterna. Jag är otroligt tacksam för chansen jag fick här, särskilt förra säsongen. Efter att ha varit skadad länge är jag glad att jag fick möjlighet att få fart på det igen, säger Sahlman till IFK:s hemsida.

IFK Norrköpings manager Janne Andersson:

– Marcus har gjort ett bra jobb hos oss men vi respekterar hans situation och har gått med på att avsluta kontraktet redan nu. Värvningen av Andreas Vaikla hänger ihop med det.

 

MISSA INTE!

 Allt om IFK Norrköping – Gå till FotbollDirekts Norrköping-sida
 Peking förlänger med talangen: ”Kvitto på att jag gjort något bra”
 Pekings publikboom: ”Går mot femsiffrigt snitt”

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
 INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll