• Publicerat 28 juni, 2015
 • Skrivet av Adam Jönsson
 • 11 Kommentarer
Fotboll, U21-EM, Semifinal, Danmark - Sverige

Det svenska U21-landslaget och Besiktas mittback Alexander Milosevic kan hamna i Premier League. Enligt uppgifter till FotbollDirekt ska nykomlingarna Bournemouth och Norwich City vara intresserade.
– Jag kommenterar ingenting, säger Milosevic agent, Nenad Lukic.

Alexander Milosevic blev så sent som vid årsskiftet klar för Besiktas i den turkiska högstaligan. Men efter bara drygt ett halvår kan 23-åringen vara på väg att byta lag igen.

Enligt FotbollDirekts källor finns det intresse hos såväl Bournemouth som Norwich City. De båda lagen tog i våras klivet upp till Premier League.
– Jag kommenterar ingenting, säger Milosevic agent, Nenad Lukic, till FotbollDirekt.se.

Mittbacken har bara gjort enstaka matcher för Besiktas under sitt första år i storklubben efter en fotskada som innebar operation och lång rehabilitering.

Milosevic har emellertid kommit tillbaka starkt. Han har varit en stöttepelare i det svenska U21-landslag som i går blev klart för EM-final mot Portugal efter ha besegrat Danmark med 4-1, och gjort stabila insatser i mittförsvaret framför ögonen på fotbollseuropa.

11 thoughts on “AVSLÖJAR: Vilken effekt för AIK-favoriten – här Premier League-klubbarna som jagar

  • Nä bara en av Sveriges bästa mittbackar. En mittback som varken bajen-vraken eller plastapa någonsin kommer ha i sitt lag.

    • Mot Montenegro? Märkligt då han fick bäst betyg av försvararna. Men antar att du är en bitter plastapa… Hade jag också varit om jag haft en medioker mittback som Emil Bergström i laget som måste ha tandskydd då han är rädd om tänderna… Och tror även att EB har bäst facit i allsvenskan att sprida bollarna upp på läktaren.

     • Wow där kom barn nivån fram.. Att blanda in spelare och deras kvalitér som inte har något med matchen i fråga att göra är mer än patetiskt. men det är klart, man kan inte förvänta sig att omogna råttor ska kunna föra en dialog alternativt en argumentation, utan att de ska börja agera som en frustrerad finnig 15-åring.

      Bäst betyg av alla försvararna… Det säger inte mycket för hela svenska laget spelade kasst den mathen förrutom 3-4 individuella prestationer. Allsvenskan generellt håller högre kvalité än vad Montenegro matchen gjorde.

    • Varför så bitter? Han var bra i A-landslaget med tanke på att det var hans första match efter en väldigt väldigt lång skadefrånvaro. Och nu en av dom vikigaste försvarsspelarna i ett framgångsrikt U21-landslag. Du borde glädjas över våra grabbar. Pontus Jansson, Milosevic, Helander, där har vi nog svensk fotbolls framtid i mittlåset.

     • Jag gläds med våra U21 spelare, jag har inte påstått något annat. Jag tycker dock inte att Milosevic var grym i A-landslaget som vissa vill få det till att han var. Dock så har han varit väldigt stabil nu i U21.

      Iofs är det väl Hamrén som var en idiot att sätta in en matchotränad back i en kvalmatch..

 1. Besiktas är ett klart bättre lag än dessa nykomlingar som nog lär åka ur igen. Nog roligare att försöka ta en plats i Besiktas och spela ute i Europa, ha en chans på CL än i ett lag som kommer kriga för att överleva i Premier League.

  • Men premier league är ju ett liiite bättre skyltfönster än turkiska ligan.
   Samt skulle nog han behöva en lite större utmaning än turkiska ligan.

  • Lönestegen i PL är ett par divisioner upp från alla andra ligor med det nya avtalet, där nykomlingarna får gastronomiska summor i TV pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *