PÅ FD: Problem för MFF:s drömvärvning – bortplockad efter tung period

PROFFSKOLLEN. Hur gick det för de svenska spelarna utomlands i helgen? Kolla in nedan.  Läs mer i veckans proffskoll. Andreas Isaksson som uppges vara MFF-aktuell har det just nu inte lätt.

NORGE

David Myrestam, Haugesund 8/0
Haugesund vann med klara 4-0 mot Strömsgodset. Myrestam spelade hela matchen.

Johan Andersson, Lilleström 10/2
Andersson fortsätter att ha en ordinarie plats hos Lilleström. Laget vann med 3-0 mot Bodö/Glimt och Andersson spelade fram till det första målet som Erling Knudtzon gjorde i den 15:e minuten.

Andreas Linde, Molde 0/0, 0 hållna nollor
Satt med på avbytarbänken som reservmålvakt när Molde vann med 3-0 borta mot Mjöndalen.

Mattias Moström, Molde 7/0
Skadekänning stoppade Moström mot Mjöndalen.

Mikael Dorsin, Rosenborg 10/1
Hade kunnat blivit en stor syndabock när Rosenborg mötte Stabaek på bortaplan. I den 15:e minuten gjorde han ett självmål som innebar 2-0-ledning för Stabaek. Rosenborg reste sig dock och vände till seger med 3-2.

William Kurtovic, Sandefjord 0/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Vålerengen (förlust 0-3).

Liridon Kalludra, Sarpsborg 9/1
Tillbaka i startelvan när laget besegrade Start på bortaplan med 2-1. Utbytt under matchens sista fem minuter.

Samuel Dirscher, Start 0/0
Är tredjemålvakt och målvaktstränare i klubbens reservlag.

Benny Lekström, Tromsö 6/0, 1 hållen nolla
Tillbaka i matchtrupppen men fick nöja sig med en position som målvaktsreserv mot Odd (oavgjort 2-2).

Marcus Hansson, Tromsö 10/0
Efter att ha varit ordinarie under inledningen av säsongen blev det avbytarbänken från start mot Odd. Fick hoppa in under slutkvarten men hann inte sätta något större avtryck i matchbilden i en match som slutade 2-2.

Rasmus Lindkvist, Vålerengen 10/3
Spelade från start och hela matchen mot Sandefjord (seger 3-0).

Carl Björk, Ålesund 5/0
Björk bänkad från start mot Viking (förlust 0-4) men fick hoppa in sista 20 minuterna.

Mikael Dyrestam, Ålesund 10/0
Spelade från start och hela matchen när Viking besökte Ålesund (förlust 0-4).

Erdin Demir, Brann 8/0
Inget spel i helgen för Brann. Möter Levanger på tisdagskvällen. Vi redovisar den matchen i nästa veckas proffskoll.

Jakob Orlov, Brann 7/4

Mattias Pedersen, Bärum 7/1
Skadeproblem stoppar Pedersen för tillfället. Missade 0-1-förlusten mot Kristiansund.

Johan Hammar, Fredrikstad 10/1
Första målet för säsongen för Hammar när han i den 31:a minuten gjorde 2-0 för sitt Fredrikstad i hemmamatchen mot Follo. Gästerna kom dock tillbaka starkt i den andra halvleken och utjämnade till 2-2. Hammar spelade hela matchen.

Amin Nazari, Fredrikstad 9/2
Bänkad från start mot Follo men fick hoppa in i halvtid och spelade hela den andra halvleken.

Joakim Wrele, Hödd 9/1
Hödd vann med 4-1 borta mot Bryne. Wrele spelade hela matchen.

Conny Månsson, Kristiansund 8/0, 2 hållna nollor
Var bara en knapp kvart ifrån säsongens tredje nolla när Kristiansund förlorade hemma mot Bärum med 0-1.

Mathias Carlsson, Levanger 0/0
Levanger spelar på tisdagskvällen mot Brann. Vi redovisar den matchen i nästa veckas proffskoll.

Tobias Luvenberg, Levanger 3/0

Rikard Nilsson, Levanger 5/0

Andreas Peterson, Levanger 1/0

Andreas Lindberg, Ranheim 5/0, 2 hållna nollor
Trots dom fina insatserna på sistone var Lindberg tillbaka på avbytarbänken som målvaktsreserv när Ranheim förlorade med 0-1 hemma mot Jerv.

Emil Johansson, Sandnes Ulf 0/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Sogndal.

Pontus Engblom, Sandnes Ulf 10/8
Tappade lite av sitt målstim när han lämnade planen utan mål Sandnes Ulf förlorade med 1-2 mot Sogndal.

DANMARK

Johan Elmander, Bröndby 18/1
Bröndby vann med 3-1 mot Nordsjälland i torsdags. Elmander var tillbaka i matchtruppen på avbytarbänken och fick hoppa in under matchens sista tio minuter. På måndagskvällen borta mot serieledande Midtjylland blev det ett något längre inhopp – på 25 minuter. Bröndby vann med 3-2.

Johan Larsson, Bröndby 13/3
Spelade hela matchen mot Nordsjälland i torsdags (seger 3-1) och även i måndagskvällens segermatch med 3-2 mot serieledande Midtjylland.

Robin Söder, Esbjerg 20/4
Tillbaka i matchtruppen men satt hela matchen på avbytarbänken mot SönderjyskE.

Michael Almebäck, Esbjerg 6/0 (Utlånad från Bröndby 0/0)
Satt hela matchen mot SönderjyskE på avbytarbänken (förlust 2-3) i torsdags.

Daniel Larsson, Esbjerg 12/2 (Utlånad från Granada 1/0)
Tillbaka i matchtruppen och spelade från start mot SönderjyskE (förlust 2-3).

Erik Friberg, Esbjerg 10/1
Spelade hela matchen mot SönderjyskE i torsdags (förlust 2-3).

Johan Wiland
, FC Köpenhamn 0/0, 0 hållna nollor
Fortfarande utanför matchtruppen som tredjemålvakt.

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn 22/0
Säsongen över på grund av skada och missar också Sveriges landskamp mot Norge i början av juni och även EM-kvalmatchen mot Montenegro.

Ludwig Augustinsson, FC Köpenhamn 13/1
FCK vann med 1-0 mot Ålborg i onsdags. Augustinsson spelade hela matchen. Även i måndagskvällens 1-0-seger mot Odense fanns Augustinsson med från start och spelandes hela matchen.

Per Nilsson, FC Köpenhamn 16/0
Det gula kortet mot Midtjylland gjorde att han var avstängd mot Ålborg i onsdags. På måndagskvällen var han tillbaka och hjälpte FCK hålla nollan när laget vann med 1-0 mot Odense.

Johan Dahlin, Midtjylland 10/0, 4 hållna nollor
Skadeproblem håller Dahlin utanför matchtruppen just nu.

Petter Andersson, Midtjylland 23/4
Bänkad från start mot Vestsjälland (oavgjort 0-0) i veckan. Fick hoppa in med knappt en halvtimme kvar av matchen. På måndagskvällen blev det en 2-3-förlust mot Bröndby. Andersson från start och spelade hela matchen.

Kristoffer Olsson, Midtjylland 8/0
Fick chansen från start mot Vestsjälland (oavgjort 0-0) i veckan. Byttes ut med en knapp halvtimme kvar och ersattes av Petter Andersson. Fick finna sig i att sitta på avbytarbänken under hela matchen mot Vestsjälland.

David Moberg Karlsson, Nordsjälland 23/4
Utanför matchtruppen mot Bröndby i torsdags (förlust 1-3). På fredagskvällen blev det en 4-2-seger mot Hobro. Moberg Karlsson bänkad från start men fick hoppa in i den 73:e minuten.

Joel Allansson, Randers 7/0
Randers förlorade med 0-1 mot Hobro i torsdags. Allansson på avbytarbänken under hela matchen. Även i måndagskvällens match mot Silkeborg (seger 2-0) fick Allansson sitta hela matchen på avbytarbänken.

Mikael Ishak, Randers 24/10
Tillbaka i startelvan efter sin avstängning och spelade hela matchen när Randers förlorade med 0-1 mot Hobro i torsdags. Spelade från start men utbytt under dom sista tio minuterna i 2-0-segern mot Silkeborg på bortaplan på måndagskvällen.

Karl-Johan Johnsson, Randers 29/0, 14 hållna nollor
Höll nollan i en timme mot Hobro i torsdags (förlust 0-1). 14:e nollan kom i stället mot Silkeborg (seger 2-0) på måndagskvällen.

Viktor Lundberg, Randers 30/6
Bänkad från start men fick spela under matchens sista fem minuter mot Hobro i torsdags. Lite längre inhopp blev det på måndagskvällen när han fick spela matchens sista tio minuter.

Andreas Blomqvist, Ålborg 1/0
Utanför matchtruppen mot FC Köpenhamn i onsdags (förlust 0-1).

Rasmus Jönsson, Ålborg 12/0
Spelade från start i onsdags mot FC Köpenhamn (förlust 0-1) men utbytt tidigt, redan åtta minuter, in på den andra halvleken.

Linus R. Olsson, AB Köpenhamn 23/5
Skada stoppade Olssons medverkan mot Vejle i onsdags (förlust 1-3) och mot Viborg (seger 2-1)

Mikael Rynell, Fredericia 24/0
Fredericia spelade 1-1 mot Horsens i onsdags. I helgen blev det 0-2-förlust mot Roskilde. Tyvärr har vi i skrivande stund ingen uppgift kring Rynells medverkan i dessa matcher. Vi hoppas kunna redovisa detta i nästa veckas proffskoll.

Ken Fagerberg, Vendsyssel 30/7
Fagerberg spelade hela matchen mot Roskilde i onsdags (seger 1-0). På söndagen förlorade Vendsyssel med 0-4 mot Köge på bortaplan. Fagerberg spelade hela matchen även då.

FINLAND

David Carlsson, FF Jaro 3/0
Jaro vann med 2-1 mot VPS i torsdags. I helgen förlorade laget med 0-2 mot KTP. Carlsson utanför matchtruppen i båda matcherna.

Daniel Örlund, HJK 8/0, 5 hållna nollor
Femte nollan för säsongen i torsdags när HJK vann med 2-0 mot Inter Åbo i torsdags. I helgen släppte Örlund in ett mål efter en dryg halvtimme mot SJK. Men HJK gjorde två mål framåt och vann med 2-1.

Bobbie Friberg da Cruz, IFK Mariehamn 7/0
Hjälpte sitt lag hålla nollan när Mariehamn vann med 2-0 mot RoPs i onsdags. På måndagskvällen blev det 1-1 borta mot Inter Åbo. Friberg da Cruz från start och spelade hela matchen. Blev varnad i samma matchminut som hans tröjnummer, 55.

Philip Sparrdal Mantilla, IFK Mariehamn 7/0
Utanför matchtruppen mot RoPS. Tillbaka i matchtruppen och spelade från start mot Inter Åbo (oavgjort 1-1). Utbytt på en minuts tilläggstid.

Josef Ibrahim, IFK Mariehamn 7/0
Bänkad från start men fick göra ett tidigt inhopp redan i den sjunde minuten i matchen mot RoPS (seger 2-0). Avbytare också mot Inter Åbo på måndagskvällen. Då blev det ett inhopp på drygt tio minuter.

Admir Catovic, VPS Vaasa 3/1
Satt också hela matchen i torsdags mot Jaro (förlust 1-2) på avbytarbänken

Felix Gustavsson, PS Kemi 3/0
Åker ut och in i startelvan och matchtruppen. Utanför matchtruppen i torsdags i bortamatchen mot TPS Åbo (förlust 0-3). I helgen var han tillbaka i startelvan och spelade från start när PS Kemi vann med 1-0 borta mot PK-35. Fick titta på domarens gula kort i den 61:a minuten.

ESTLAND

Ermal Hajdari, FC Infonet 8/3
0-0 blev det mot Sillamäe. Hajdari från start men utbytt under matchens sista 20 minuter.

HOLLAND

Kristoffer Nordfeldt, Heerenveen 35/0, 10 hållna nollor
Höll säsongens tionde nolla när Heerenveen vann med 1-0 mot Feyenoord i den första kvalsemifinalen till Europa League. Släppte in två mål i helgens retur som slutade oavgjort 2-2. Det räckte för att Heerenveen skulle ta sig vidare till kvalfinal mot Vitesse.

Sam Larsson, Heerenveen, 23/8
Spelade snudd på hela matchen mot Feyenoord i torsdags (seger 1-0). Byttes ut i den näst sista matchminuten. I helgens retur som gick till förlängning spelade han från start men byttes ut i den 113:e minuten.

Simon Thern, Heerenveen 17/4
Gjorde matchens enda mål när Heerenveen vann med 1-0 mot Feyenoord i torsdags. Utbytt i den 85:e minuten. Thern fanns inte i returen i helgen då han fick en smäll på träning.

ENGLAND

Sebastian Larsson, Sunderland 36/3
Sunderland grejade nytt kontrakt i onsdags genom 0-0 mot Arsenal. Larsson spelade hela matchen. I helgen blev det också 90 minuter när Sunderland avslutade säsongen med en 1-3-förlust hemma mot Chelsea.

Jonas Olsson, West Bromwich 13/1
West Bromwich avslutade säsongen med en tung 1-4-förlust mot Arsenal. Tungt också för Olsson som utgick redan fem minuter in på den andra halvleken.

Martin Olsson, Norwich 45/1
Norwich vann kvalfinalen inför drygt 85600 åskådare på Wembley på måndagskvällen. Olsson spelade hela matchen.

SKOTTLAND

John Guidetti, Celtic 23/8 (Utlånad från Manchester C 0/0)
Celtic avslutade säsongen med 5-0 mot Inverness och ännu en säkrad ligatitel. Guidetti var ställd utanför matchtruppen.

Mikael Lustig, Celtic 5/2
En fotskada stoppar honom från spel och säsongen är över för hans del.

TYSKLAND

Branimir Hrgota, Borussia Mönchengladbach 17/2
Hrgota avslutade säsongen med sju raka matcher i följd utan att få göra ett inhopp för Mönchengladbach. Det blev nämligen exakt samma scenario i säsongens sista match mot Augsburg (förlust 1-3).

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 26/2
Fanns med från start och spelade hela 1-3-matchen mot Augsburg. Wendt drog dessutom på sig ett gult kort i den 85:e minuten.

Pierre Bengtsson, Mainz 13/0
Mainz avslutade säsongen med en 0-2-förlust borta mot Bayern München. Bengtsson från start och spelade hela matchen.

Emil Forsberg, Leipzig 14/0
Leipzig som satsade mot Bundesliga avslutade säsongen med en 2-0-seger hemma mot Greuter Fürth och Forsberg spelade hela matchen. Nio poäng saknades till slut för Leipzig för att ta en direktplats till Bundesliga. Nu fick laget nöja sig med en femteplats i 2.Bundesliga

Amin Affane, Wolfsburg II 22/12
Wolfsburgs andralag avslutade med 0-0 mot Schwarz-Weiss Rehden. Affane bänkad från start men fick hoppa in sista 25 minuterna.

Sebastian Starke Hedlund, Schalke 04 II 8/0
Schalkes andralag avslutad säsongen med en 2-1-seger mot Borussia Mönchenglabachs andralag. Starke Hedlund fick chansen från start och spelade hela matchen. Sedan åkte han direkt hem till Sverige för att visa upp sig för Kalmar FF.

Christian Rubio Sivodedov, Schalke 04 II 0/0
Får vänta till nästa säsong innan det kan bli aktuellt med debut för Schalkes andralag.

FRANKRIKE

Isaac Kiese Thelin, Bordeaux 15/1
Bordeaux avslutade säsongen med en 2-0-seger mot Montpellier. Kiese Thelin spelade från start men byttes ut i den 72:a minuten.

Niklas Hult, Nice 30/1
Lårskada stoppade honom från spel i lagets sista match för säsongen – 3-2-seger borta mot Toulouse.

Zlatan Ibrahimovic, Paris SG 25/20
Vadmuskelskadan stoppade ”Ibra” från spel också i PSG:s sista gruppspelsmatch för säsongen, 3-2-seger mot Reims.

Ola Toivonen, Rennes 30/7
Rennes avslutade med en 0-1-förlust mot Lyon. Toivonen från start men utbytt under slutkvarten.

PORTUGAL

Victor Nilsson-Lindelöf, Benfica II 41/2
Benficas andralag avslutade säsongen med en 2-1-seger mot Vitoria Guimaraes andralag. Nilsson-Lindelöf spelade sin vana trogen hela matchen.

ITALIEN

Albin Ekdal, Cagliari 33/5
Cagliari är redan klart för nedflyttning och segern i näst sista omgången mot nästjumbon Cesena med 1-0 var att betrakta som ”kosmetika”. Ekdal spelade hela matchen.

Robin Quaison, Palermo 18/2
Spelade från start och hela matchen mot Fiorentina (förlust 2-3). Drog på sig ett gult kort på fem minuters tilläggstid.

Alexander Farnerud, Torino 21/1
Korsbandsskadad och har spelat klart för säsongen.

Pontus Jansson, Torino 8/0
Fick tillbringa hela matchen mot Milan (förlust 0-3) på avbytarbänken.

Melker Hallberg, Udinese 4/0
En vadskada stoppade honom från spel mot Sassuolo (förlust 0-1).

SCHWEIZ

Dusan Djuric, Aarau 21/2
Säsongens andra mål för Djuric när han gjorde 2-0-målet i matchen mot Basel (seger 2-1) i torsdags. Utbytt under slutkvarten. I helgen blev det förlust med 1-5 mot St Gallen. Djuric från start på nytt men utbytt i halvtid. Varnad i den 43:e minuten.

Richard Magyar, Aarau 6/0
Bänkad från start men fick hoppa in under matchens sista 20 minuter mot Basel. Satt hela matchen på avbytarbänken mot St Gallen (förlust 1-5).

Behrang Safari, Basel 24/0
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen när laget förlorade med 1-2 borta mot Aarau. Bänkad från start i helgens match mot Thun (oavgjort 2-2) men fick hoppa in i den 87:e minuten.

Alexander Gerndt, Young Boys 17/5
Efter en tids måltorka fick Gerndt inleda på avbytarbänken mot Luzern (förlust 0-1). Fick hoppa in under matchens sista 13 minuter. Gerndt verkade dock ta bänkningen på rätt sätt. När han i helgen fick chansen från start igen gjorde han ett av lagets två mål i 2-6-förlusten mot Sion.

Andres Vasquez, FC Wil 14/3
Wil förlorade med 1-4 borta mot Winterthur i fredags. Vasquez från start och spelade hela matchen. I helgen blev det en 0-2-förlust mot Wohlen. Vasquez spelade 90 minuter även då.

ÖSTERRIKE

Philip Hellquist, Wiener Neustadt 11/4
Wiener Neustadt vann med 2-0 mot Wolfsberger i onsdags. Knäskadan stoppade Hellquist från den matchen. I helgen mot Rapid Wien (oavgjort 0-0) var han ändå så pass återställd att han kunde sitta med på avbytarbänken men det blev inget inhopp.

GREKLAND

Valmir Berisha, Panathinaikos 1/0 (Utlånad från Roma 0/0)
Panathinaikos inledde playoffspelet om Europaplatser i onsdags mot Asteras Tripolis. Det blev seger med 4-0. Berisha utanför matchtruppen. Också i helgens 2-0-seger mot Atromitros var Berisha utanför matchtruppen.

Marcus Berg, Panathinaikos 21/16
Fick bara göra ett inhopp på tio minuter mot Asteras Tripolis men det räckte för att bli den som avgjorde matchen med sitt mål till 4-0 i den 82:a minuten. Blev sedan varnad på fem minuters tilläggstid. I helgen var Berg tillbaka i startelvan och gjorde lagets båda mål när Atromitros besegrades med 2-0.

Sotirios Papagiannopoulos, PAOK 6/0
Utanför matchtruppen i lagets playoff-premiär mot Atromitros (oavgjort 1-1). I helgen blev det 0-0 hemma mot Asteras Tripolis. Papagiannopoulos utanför matchtruppen även då.

Jakob Johansson, AEK Aten 17/1
AEK vann med 1-0 mot Olympiakos Volos i onsdags. Johansson spelade hela matchen. På måndagskvällen blev det 1-0 mot Iraklis på hemmaplan. I skrivande stund har vi tyvärr inte fått någon matchfakta från den matchen. Vi hoppas kunna redovisa uppgifter om Johansson medverkan i nästa veckas proffskoll.

TURKIET

Alexander Milosevic, Besiktas 0/0
Håller på att jobba sig tillbaka men var åter utanför matchtruppen när Besiktas förlorade med 0-2 mot Galatasaray.

Samuel Holmén, Bursapor 26/4 (Utlånad från Fenerbahce 0/0)
Bursaspor vann med 1-0 borta mot Akhisar. Holmén satt hela matchen på avbytarbänken.

Ferhad Ayaz, Gaziantepspor 8/0
Tillbaka i matchtruppen när Eskisehirspor besegrades med 3-2 men fick nöja sig med en plats på avbytarbänken utan att få hoppa in.

Mervan Celik, Genclerbirligi 27/5
Uddamålsförlust för tredje matchen i följd för Genclerbirligi. Denna gång med 1-2. Celik bänkad från start men fick hoppa in sista 25 minuterna.

Andreas Isaksson, Kasimpasa 24/0, 3 hållna nollor
Efter att ha släppt in många mål den senaste tiden blev Isaksson bänkad mot jumbon Kayseri Erciyesspor. Ersättaren, Ertac Özbir släppte dock också in tre mål i en match som slutade 3-3.

Mahmut Özen, Kayseri Erciyesspor 10/0
Utanför matchtruppen mot Kasimpasa (oavgjort 3-3).

Abdul Khalili, Mersin Idmanyurdu 29/2
Fortsätter rada upp 90 minutersmatcher i turkiska ligan. 90 nya minuter i fredags i 2-1-segern borta mot Genclerbirligi.

Deniz Öksuz, Sivasspor 0/0
Tredjemålvakt hos Sivasspor och utanför matchtruppen mot Karabukspor.

Erkan Zengin, Trabzonspor 14/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Balikesirspor.

CYPERN
Markus Holgersson, Anorthosis Famagusta 29/0
Anorthosis avslutade säsongen med en 0-2-förlust mot AEK Larnaca. Holgersson spelade hela matchen.

Maic Sema, AEL 11/1
AEL vann den avslutande matchen i nedflyttningsgruppen med 2-0 mot Nea Salamis. Sema utanför matchtruppen.

ISRAEL

Rade Prica, Maccabi Tel Aviv 16/5
Maccabi Tel Aviv förlorade med 0-3 borta mot Beitar Jerusalem. Prica från start men utbytt i den 57:e minuten.

Joakim Askling, Beitar Tel Aviv 13/1
Beitar spelade 3-3 för andra matchen i följd, denna gång borta mot Hapoel Jersualem. Askling satt hela matchen på avbytarbänken.

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 24/1
Spelade från start mot Rubin Kazan (seger 3-0) och spelade fram till lagets 1-0-mål i den 43:e minuten. Byttes ut i den 82:a minuten.

Carlos Strandberg, CSKA Moskva 9/3
Satt hela matchen mot Rubin Kazan (seger 3-0) på avbytarbänken.

Alibek Aliev, CSKA Moskva 0/0
Får vänta ett tag till på sin A-lagsdebut.

Kim Källström, Spartak Moskva 27/2
Spartak förlorade med 1-2 hemma mot Ufa. Källström bänkad från start och såg ut att bli kvar på bänken hela matchen men byttes in i den 88:e minuten.

Andreas Granqvist, Krasnodar 26/0
90 nya minuter för Granqvist när Krasnodar vann med 2-1 mot Rostov.

KINA

Erton Fejzullahu, Beijing 11/4
Tillbaka i startelvan men blev utbytt med knappa kvarten kvar när Beijing spelade 0-0 mot Jiangsu Guoxin-Sainty.

Magnus Eriksson, Guizhou Rehne 7/0
Fick från avbytarbänken se hur Ricardo Santos fortsätter att leverera i den kinesiska ligan. Inget inhopp för Eriksson i 2-0-segern mot Shanghai SIPG.

Tobias Hysén, Shanghai SIPG 11/8
För ovanlighetens skull inget mål från Hysén när Shanghai SIPG förlorade med 0-2 mot Guizhou Rehne.

Niklas Backman, Dalian Aerbin 9/2
I helgen vann Dalian Aerbin med 4-1 mot BIT. I skrivande stund har vi tyvärr inte fått något matchfakta från den matchen. Vi hoppas kunna redovisa Backmans förehavanden i nästa veckas proffskoll.

Mathias Ranégie, Dalian Aerbin 9/4
I helgen vann Dalian Aerbin med 4-1 mot BIT. I skrivande stund har vi tyvärr inte fått något matchfakta från den matchen. Vi hoppas kunna redovisa Ranegies förehavanden i nästa veckas proffskoll.

THAILAND

August Gustafsson Lohaprasert, Army United 0/0
Thailändska ligan har uppehåll till 20 juni 2015.

USA

Axel Sjöberg, Colorado Rapids 7/0
Colorado Rapids vann med 1-0 mot Vancouver Whitecaps. Sjöberg spelade hela matchen.

Mohammed Khalid Saeid, Columbus Crew 9/0
Avstängd mot Chicago Fire (oavgjort 2-2) efter utvisningen senast.

Stefan Ishizaki, Los Angeles Galaxy 13/0
LA Galaxy vann med 1-0 hemma mot Houston Dynamo. Ishizaki från start men utbytt under matchens sista fem minuter.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!