Foto: Bildbyrån

SOLNA. Skadad igen – Nabil Bahoui tvingades av tidigt i derbyt mot Hammarby. Stjärnan tror och hoppas att det här är en lättare skada.
– Det känns som en liten bristning om jag får gissa, säger Bahoui till FotbollDirekt.se.

Derbyt mot Hammarby blev kort för Nabil Bahoui. Efter att ha fått kliva av med smärtor tidigt i första halvlek så försökte han fortsätta, men strax före paus gav han upp.

– Det var någon gång när jag skulle rycka i början av första halvlek. Man försöker lura sig själv att det är så farligt, för man vill verkligen spela. Men sen hoppade jag upp i en duell. Då kände jag av att det krampade ännu mer. Så sa jag, att det kanske är bättre att behandla det, säger Bahoui till FD och fortsätter:

– Sedan direkt efter behandlingen så kände jag, ”nej, det funkar inte”. Det är bättre att vara ärlig mot sig själv.

Bahoui hoppas dock vara tillbaka inom kort.

– Vi känner min kropp ganska bra. När det hänt innan så, matchdag gör det alltid ont, men tre-fyra dar vila kanske, sen är jag tillbaka.

Han betonar att inget är brutet, utan i värsta fall är det en bristning.

– Nej, nej, inget klick eller så. Utan som vanligt, som jag brukar få om jag blir skadad, det gör ont och så vilar jag några dagar, en vecka max. Det är en liten bristning om jag får gissa.

 Är det problem från tidigare som är tillbaka? 

– Om jag ska vara ärlig så tror jag att det har att göra med, att det varit ganska tung belastning nu. Vi hade tre matcher på kort tid. Så jag var ganska trött i benen. Jag försökte återhämta mig bra, och vi gjorde allt möjligt, isbad och hela grejen… men, det blev som det blev.

Bahoui har haft en skadefylld vinter och vår, och i premiären mot Halmstad åkte han på en hjärnskakning. Efter att ha kommit tillbaka starkt efter skadan så smällde det nu igen.

– Jag missade hela försäsongen och hjärnskakning mot Halmstad. Men jag har kommit tillbaks starkt, så det är bara att fortsätta. Det finns inga genvägar. Det är bara att vara starkt mentalt och komma tillbaks.