Foto: Bildbyrån

2008 gjorde Linus Hallenius mål i allsvenskan för Gif Sundsvall mot AIK. Under onsdagen var det dags igen. Med sitt första allsvenska mål på nästan åtta år sköt han 1-0 till Hammarby mot Elfsborg.
– Det var inte så mycket att skryta med, säger Hallenius till C More.

Elfsborg hade det mesta av spelet i första halvlek men med bara tre minuter kvar av den gjorde Hammarby 1-0. Nahir Besara sköt, Kevin Stuhr Ellegaard gjorde ett svagt ingripande och släppte en retur rakt ut till Linus Hallenius som enkelt rullade in bollen i öppet mål.
– Ett avigt skott men det känns som att Stuhr Ellegard borde kunna styra den åt ett annat håll, säger C Mores expert Jens Fjellström och tillägger:
– Ett målvaktsingripande som ser lite billigt ut.

Hallenius själv tog inte åt sig alltför stor ära heller.
– Det var inte så mycket att skryta med. Det var bra av Nahir att gå på skott, vi pratade om att gå på skott mycket. Den kan få en jävla fart här, studsar innan och det blir svårt att hålla den. Det var skönt att vi leder, säger han till C More i halvtid.
– Det känns väldigt mycket bättre än sist vi var här. Vi bjuder till mer och stressar dem högre. Det känns bra, vi leder med 1-0 och det är bara att gå ut och köra.

Hallenius fick dock inte bli matchhjälte utan Simon Hedlund kvitterade i andra halvlek till slutresultatet 1-1.