• Publicerat 31 mars, 2015
  • Skrivet av Redaktionen
  • 277 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Med kort tid kvar av det svenska transferfönstret lyckades Gais göra klart med sin värvning av den sydafrikanska talangen Pule Maraisane.
– Jag tror att han kommer bli en attraktion i superettan som kommer att spetsa vårt lag ytterligare, säger sportchef Jonas Lundén till klubbens hemsida.

Gais sportchef Jonas Lundén gick ikväll en kamp mot klockan. Vid midnatt är nämligen fönstret för övergångar för svenska klubbar stängt.

Lundén hann dock få klart med sin värvning. Den 20-åriga sydafrikanska talangen Pule Maraisane har skrivit på för klubben.

– Fantastiskt kul att vi fick klart med den här spelaren som jag tror kommer att bli en attraktion i superettan och som kommer att spetsa vårt lag ytterligare, säger Lundén till klubbens hemsida.

Maraisanes favoritpositioner är på vänsterkanten eller som central anfallare. Han deltog nyligen för Sydafrika i de afrikanska U20-mästerskapen, och har enligt Gais scoutats noggrannt av klubbens sportsligaledning.

– Vi har sett Pule på video i tre olika matcher och vi är övertygade om att han blir en stor tillgång för oss. Att Bosse Nilsson, som var den som tog May Mahlangu till Helsingborg, rekommenderar honom borgar ytterligare för att detta är en spelare att satsa på, säger Lundén.

Maraisanes kontrakt sträcker sig över säsongen 2015 med option på två års förlängning.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll