• Publicerat 31 mars, 2015
  • Skrivet av Redaktionen
  • 2 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Det är nu mindre än en vecka kvar till Djurgårdens allsvenska premiär. Nye mittbacken Omar Colley tycker att Djurgården ska gå för att vara ett topplag, och trycker på sammanhållningen i laget inför premiären.
– Det har blivit en familjekänsla i laget som gör oss svårslagna, säger han till klubbens hemsida.

På söndag klockan 17:30 spelar Djurgården allsvensk premiär mot Elfsborg hemma på Tele2 Arena, den första allsvenska premiären på hemmaplan för klubben sedan 2009. Nyförvärvet från KuPS, Omar Colley, passar på att hylla sammanhållningen i laget inför matchen när han ger lagets försäsong ett högt betyg.

– Jag tycker att vi förtjänar ett ganska högt betyg så jag ger en 7:a (av 10) där. Vi har hållit ihop som ett lag hela tiden fast vi har haft mycket nya spelare. Det har blivit en familjekänsla i laget som gör oss svårslagna, säger han till Djurgårdens hemsida.

Kring sin egen insats är Colley mer blygsam.

– Jag ger mig själv en femma i betyg, det känns ”fair enough” eftersom den riktiga säsongen inte startat än. Jag har gjort några matcher som har känts bra men det finns mer att hämta.

Det är inte många experter som räknar med att Djurgården ska haka på i toppstriden i allsvenskan i år. Colley har dock satt ribban högt.

– Topp 3 måste vi sikta på.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll