Foto: Bildbyrån

Han bröt med Djurgården nyligen. Nu har Nahir Oyal klart med ny klubb. Syrianska bekräftar nu att man tar in sin tidigare mittfältare.
– Det stämmer att vi har klart med Nahir. Det är en egen kille som kommer hem, det är riktigt kul, säger Syrianskas sportchef Can Melkemichel till FotbollDirekt.se.

Nahir Oyal lämnade Syrianska för Djurgården inför 2012-säsongen. Ett fyraårskontrakt skrevs under, men mittfältaren har haft svårt att slå sig in i laget, och har varit utlånad två gånger, varav den ena till just Syrianska.

Nu kommer han tillbaka igen. Oyal och Djurgården kom nyligen överens om att gå skilda vägar, och han har under en tid tränat med Syrianska. Nuär han klar för sin gamla klubb. Uppgifter i dag till fotbolltransfers.com bekräftas för FD av Syrianskas sportchef Can Melkemichel.

– Det stämmer att vi har klart med Nahir. Det är en egen kille som kommer hem, det är riktigt kul. Vi har klart med kontrakt över den här säsongen, säger Melkemichel till FotbollDirekt.se.

– Jag vill rikta ett stort tack till Nahir, för att han gått med på våra villkor. Han kommer inte tillbaka för pengarna, han känner till vår ekonomiska situation. Utan han kommer tillbaka för att hitta spelglädjen, ta lite revansch på de som tvivlat på honom, och kanske ta steget till en större klubb igen. Samt hjälpa klubben också.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll