Foto: Bildbyrån

Han gjorde 15 mål i allsvenskan 2013 för IFK Norrköping och Helsingborg – sedan en sejour i Saudiarabien innan Imad Khalili stack till kinesiska ligan. Men nu är han Bosman – Khalili har köpts ut från kontraktet med Shanghai East Asia FC.
– Det stämmer. De valde att köpa ut Imad från kontraktet, säger hans agent Miro Jaganjac till Kvällsposten

Imad Khalili hade kontrakt med Shanghai över kommande säsong, men nu har han alltså köpts ut.

– Det stämmer. De valde att köpa ut Imad från kontraktet. Sven-Göran Eriksson (som är ny tränare i Shanghai) var hela tiden ärlig och vi hade en öppen dialog och kom fram till att den här lösningen var bäst, säger Miro Jaganjac till Kvällsposten.

Nu återstår att se vad som blir nästa steg för Khalili

– Det är för tidigt att säga. Det finns intresse från en del klubbar men i och med att Imad är bosman nu så har vi ingen brådska. Vi ska se till att det blir en så bra lösning som möjligt.