Nu har förhandlingarna slutgiltigt gått i lås. Tobias Sana och Malmö FF är överens. Stjärnan har skrivit på och nu enligt uppgifter till FotbollDirekt väntar en presskonferens i morgon.
– Inga kommentarer, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson till FotbollDirekt.se.

Tobias Sanas kontrakt med mästarna blir långt – fyra år. Den tidigare Blåvittmittfältaren har i dag slutgiltigt bestämt sig. Det blir en hemflytt och de uppgifter som fotbolltransfers.com gick med igår om MFF, bekräftas nu i dag för FotbollDirekt, till 100 procent.

Nu står det alltså klart att årets hittills mest spännande allsvenska transfer blir verklighet. Presskonferens väntas i morgon eftermiddag på Swedbank Stadion. Sana är på plats i Malmö, och den obligatoriska läkarundersökningen genomförs i morgon bitti. MFF:s sportchef Daniel Andersson är tillknäppt när han bemöter FD:s uppgifter.

– Det är som vanligt, inga kommentarer. Jag kommenterar ingenting förrän vi har någonting klart och presenterat, då kan jag kommentera, säger Andersson till FotbollDirekt.se.

Åge Hareide bekräftade i dag att det var på gång med Sana i alla fall? 

– Ja, vi har fört lite diskussioner med spelarens agent, men mer än så vill jag inte säga.

Hur ser du på honom som spelare, han har haft några år i Holland där han inte fått spela så mycket?

– Inga kommentarer. När en spelare är presenterad och klar hos oss så kan jag kommentera honom, men spekulationer kring spelare som inte tillhör oss, det får ni syssla med.

Med en mängd tunga namn som lämnat, så är det nu klart med årets än så länge tyngsta allsvenska värvning in till MFF.

Efter Oscar Lewicki och Erik Andersson blir nu Sana nästa steg för Malmös ledning i att bygga upp truppen inför 2015, detta efter att Magnus Eriksson, Simon Thern, Emil Forsberg, Markus Halsti, Ricardinho och Matias Concha lämnat.

 

9 thoughts on “AVSLÖJAR Sana går till MFF – klart för presskonferens

 1. Kan säkert bli en bra värvning men kan även bli en misslyckad sådan. I ärlighetens namn så var väl Sana knappt ordinarie i Göteborg när han lämnade för Ajax? Men detta har nog ledningen i MFF bättre koll på än vad jag har.

  • Nej, han hade en bra höst och det är vad han har uträttat i sin karriär hittils.

   Blåvitt åkte ner till Ghana och köpte hem 18årige Prosper istället för att ta hem Sana som faktiskt ringde och ville hem men då var Blåvitt redan inställda på Prosper.

   Så håll till godo, blir en okej bänknötare.

 2. ”årets hittills mest spännande allsvenska transfer”???
  Visst, om han skulle gått till Hockeyallsvenskan kanske.
  Knappt med speltid från en misslyckad utlandssejour.
  Måttligt spännande…

  • Ja undra hur det var med Rosenberg, Molins, Eriksson. För dom dominerade inte alls i allsvenskan och förde mff till CL?

   • Det finns minst lika många som varken lyckats innan eller efter en misslyckad utlandskarriär och Sana gick från Göteborg för tidigt, har inte lyckats i Ajax, fick inte komma tillbaka till Göteborg och nu verkar komma till Malmö.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *