• Publicerat 20 september, 2014
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Daniel Sliper blir kvar i Gif Sundsvall. Mittfältaren har skrivit på ett nytt avtal, som sträcker sig över nästa säsong, med klubben.

Det blir en fortsättning i Gif Sundsvall för Daniel Sliper, 27. Mittfältaren har spelat 144 seriematcher för klubben under sex år och har nu förlängt sitt kontrakt med ”Giffarna” över 2015.
– Sliper är en lojal lagspelare oavsett position och vi hoppas på en fortsatt bra utveckling. Olyckligtvis blev han skadad under sommaren, men vad som är glädjande är att han snart är tillbaka och vi hoppas ha honom i spel om någon vecka, säger Sundsvalls sportchef Urban Hagblom till klubbens hemsida.

Daniel Sliper:
– Det känns bra att jag har skrivit på för ytterligare ett år. Jag har varit i Sundsvall i sex år och jag känner att jag har mer att ge. Jag trivs bra med laget och jag vill vara med på denna resa ett tag till.