Fotboll, Jubileumsmatchen, VM-laget 1994 - Motståndarlaget Foto: Bildbyrån

Jesper Jansson lämnar Helsingborgs IF. Sportchefen har enligt uppgifter till FotbollDirekt.se sagt upp sig från sitt jobb i HIF.
– Jag har inga kommenterar, säger Jansson till FotbollDirekt.se.

Efter en turbulent vår fick Helsingborgs klubbdirektör Paul Myllenberg sparken av klubben i slutet av juni. Nu lämnar näste man HIF:s ledning – men den här gången självmant.

Enligt två av varandra oberoende källor till FotbollDirekt.se har sportchefen Jesper Jansson nämligen valt att säga upp sig från sitt jobb. Han lämnar alltså klubben.

Sent under onsdagskvällen får FotbollDirekt tag på Jansson nere i Kroatien, dit han reste tidigare i dagarna.
– Det här blir jag lite chockad över att höra, säger Jansson till FD innan han funderar och fortsätter:

– Jag har inga kommentarer. Det jag kan säga är att det enda som jag har i mitt huvud just nu är att jobba hårt för HIF och jag tänker inte på annat än nästa match.

Under de senaste åren har Jansson fått jobba hårt med att stabilisera HIF:s prekära ekonomi – ett arbete som han nu har kommit långt med. Samtidigt har de rödblå haft stora problem i allsvenskan i år, men efter flera värvningar i sommar har poängen börjat trilla in på lagets konto igen.
– I flera månader har vi jobbat stenhårt på att vända Helsingborgs sportsliga utveckling. Det har vi lyckats med, konstaterar Jansson.

Vill du dementera våra uppgifter?
– Jag har inga fler kommentarer.

Du skulle ju kunna dementera uppgifterna?
– Jag har som sagt inga kommentarer. Jag kan inte kommentera det här, avslutar en fåordig Jansson.

2008 blev Jansson sportchef i Helsingborg.

2 thoughts on “AVSLÖJAR Bomben: Jesper Jansson säger upp sig – lämnar HIF

  1. Synd att HIF tappar en sån viktig person i sin ledning. Där finns andra som, självmant, skulle behöva avgå omgående i stället för Jesper.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *