James Keene är klar för spel i den nystartade indiska ligan Indian Super League. Men den förre Gais-Elfsborg och Djurgården-spelaren kunde ha hamnat i allsvenskan. Keene uppges ha diskuterat med fyra allsvenska klubbar i sommar, men valde Indien.
– Det stämmer. Det var några klubbar i den danska ligan också, men nu satsar jag på det här, säger Keene till Expressen.

James Keene lämnade Elfsborg för israeliska Bnei Yehuda i fjol. Nu går karriären vidare i Indien. Engelsmannen är, liksom Bojan Djordjic, klar för spel i ISL, Indian Super League.

Men flera svenska klubbar var på tapeten innan det blev klart med ISL. Djurgården, Helsingborg, Halmstad och Örebro, skriver Expressen.

– Det stämmer. Det var några klubbar i den danska ligan också, men nu satsar jag på det här, säger Keene till tidningen.

Namn som Fredrik Ljungberg, David Trezeguet och Alessandro Del Piero kommer spela i den nystartade ligan. Samt mångåriga spanska landslagsbacken Joan Capdevila. En spelare Keene nu gör sällskap i North East United från staden Guhawati i nordöstra Indien.

– Jag fick höra om det här alternativet för ungefär en månad sen. Ligan känns intressant och spännande, den har alla möjligheter att bli en supersuccé i framtiden. Det är bara kolla vilka namn de fått in redan, säger Keene.