solli

STOCKHOLM. 5-0 och lekstuga för Hammarby. Då tog norske stjärnförvärvet Jan Gunnar Solli det hela lite för långt och blev varnad.
– Jag ville bjuda på lite show när vi ledde med 5-0 men så fort jag förstod att spelarna runt mig inte gillade det, så bad jag om ursäkt, säger Solli till FotbollDirekt.se.

Jan Gunnar Solli bjöd på stort fotbollskunnande med bland annat två assist i Hammarbys 5-0-seger mot Degerfors. Men norrmannen drog också på sig ett gult kort efter en lite lustig incident. Han ville bjuda de 29 307 åskådarna på något ännu mer och tog därför upp bollen under tröjan mitt i spelet. Han varnades för osportsligt uppträdande.
– Det var inte meningen att jag skulle förnedra någon. Meningen var att göra det så snabbt att ingen skulle se, men så blev det inte, säger Solli.

Degerforsspelarna blev förbannade, likaså tränaren Nanne Bergstrand.
– Jag ville bjuda på lite show när vi ledde med 5-0 men så fort jag förstod att spelarna runt mig inte gillade det, så bad jag om ursäkt. Och har bett om ursäkt efter matchen.
– Jag kommer inte göra om det den här säsongen. Nanne sa bara till mig att inte göra om det, och det kommer jag inte göra heller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *