• Publicerat 27 mars, 2014
  • Skrivet av Redaktionen
  • 10 Kommentarer
Foto: Johanna Lundberg - www.johannalundberg.net

FD AVSLÖJAR Förra året chockade division 4-klubben Andrea Doria fotbolls-Sverige genom att värva den förre Djurgårdsspelaren Jan Tauer. Då hoppades han att det skulle ta honom tillbaka till Djurgården, men nu lämnar han klubben för spel i en annan division 4-föreningen.

Jan Tauer blev stor publikfavorit i Djurgården mellan 2007-2009. Men efter några i Tyskland, Grekland och Brage bestämde han sig för att varva ner några divisioner och skrev förra säsongen på för FC Andrea Doria i division 4.
– Senaste året har varit ett helvete och jag har mått väldigt dåligt. Det är skönt som fan att vara tillbaka i Stockholm och vem vet, kanske kan jag få ett provspel med Djurgården i januari, sade han till FotbollDirekt.se då.

Men något provspel med Djurgården blir det inte. Nu står det klart att Jan Tauer, 30, lämnar Andrea Doria för spel i division 4-konkurrenten Viggbyholm. Anledningen ska vara att han fått jobb i närområdet och inte har tid att satsa i Andrea Doria.