FD AVSLÖJAR Stjärnan lämnar HIF - har gjort sitt val. ...

Alejandro Bedoya lämnar HIF. Nu står det klart vad som blir nästa klubbadress för amerikanen – holländska toppklubben Twente.
– Det stämmer att han bestämt sig för Twente, säger en källa med insyn till FotbollDirekt.se.

Efter matchen mot AIK  i torsdags kom det ut att Alejandro Bedoya med all sannolikhet är förlorad för Helsingborgs IF. Efter övertalningsförsök att få mittfältsstjärnan att avstå Gold cup med USA:s landslag stod det klart att Bedoya gjort sin sista match i HIF, och sportchefen Jesper Jansson tillstod att man såg honom som förlorad.

– Han skulle lämna förr eller senare i varje fall. Roar (Hansen) och jag har hela tiden varit medvetna om och flaggat för att det mest troliga var att han skulle lämna oss i sommar. Nu ska vi hitta ett sätt att vara slagkraftiga även utan Bedoya, sade Jansson till Kvällsposten.

Nu fortsätter karriären utomlands och FotbollDirekt kan nu avslöja att Bedoya bestämt sig för nästa klubbadress.Enligt väl initierade holländska källor till FD så har Bedoya bestämt sig för spel i Rasmus Bengtssons Twente från och med nästa säsong. Inga papper är påskrivna men klubb och spelare är överens.

Även Heerenveen har varit med i matchen. Men enligt FD:s källor så har Bedoya tackat nej till Heerenveen till förmån för Twente.

– Det stämmer att han bestämt sig för Twente. Heerenveen har också varit med, men han har valt bort dem för Twente, säger en källa till FotbollDirekt.se.

HIF har presskonferens kl 15 i dag och med största sannolikhet presenterar man då isländske Arnor Smarason, som tidigare pekats ut som Bedoyas ersättare.

FotbollDirekt har sökt Bedoya samt representanter för Twente och HIF.

One thought on “…och här är Bedoyas val – holländsk storklubb

  1. Tror han kommer passa in bra i Holland.

Comments are closed.