ak copy 130322 Fotboll, VM-kval, Sverige - Irland: Alexander Kacaniklic, Sverige utmanar Paul Green, Irland. © Bildbyrån - 86424 - Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN

Svenskkoloni på gång i Galatasaray? Johan Elmander redan där, rykten om Zlatan och nu kommer turkiska medieuppgifter om att Alexander Kacaniklic är aktuell för storklubben.
Galatasaray har storsatsat med namn som Didier Drogba och Wesley Sneijder, och kvartsfinalen i Champions League med hedersam förlust mot Real Madrid vittnar om en klubb på uppgång.

Nästa drag kan nu vara att värva en svensk landslagsman – tidigare har Zlatan Ibrahimovic uppgetts vara aktuell, men nu uppger turkiska Hürriyets pappersupplaga att Alexander Kacaniklic är ett hetare namn för Istanbulklubben.

Zlatan blir svår att värva, men Kacaniklic är däremot en realistisk värvning för Galatasaray skriver tidningen. Vidare skriver man att intresset för Kacaniklic väckts efter det att man tittat på svenskens lagkamrat i Fulham, turkiske yttern Kerim Frei.

Kacaniklics insatser i Fulham, plussat med imponerande spel i landskamperna mot England, Argentina och Irland ska ha väckt Galatasaray.

Vidare letar storklubben efter en vänsterytter då centrale mittfältaren Wesley Sneijder mestadels opererat där, och tränaren Fatih Terim har själv gått ut med att man vill värva unga talangfulla spelare. Kacaniklic uppges också vara extra intressant då han bara har drygt ett år kvar på kontraktet med Fulham.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *